Activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră

0
53

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat ieri, 03 august a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 165 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare care au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru efectuarea unor activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, au aplicat peste 165 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 63 000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 21 conducători auto.

Exemple:

15 conducători auto, cu vârste cuprinse între 23 și 52 de ani, au circulat cu viteze cuprinse între 101-119 km/h, pe sectoare de drum cu viteza maximă admisă de 50 km/h.

5 conducători auto cu vârste cuprinse între 20 și 62 de ani au fost identificați în trafic, pe DN19, în localitatea Vama, în timp ce efectuau manevra de depășire neregulamentară.

Un conducător auto, de 27 de ani, din Satu Mare, a fost identificat, în trafic, manifestând un comportament agresiv în conducerea vehicului pe drumurile publice prin realizarea intenționată a unui derapaj controlat al autoturismului în vederea întoarcerii acestuia.

Persoană cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de furt

 Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale efectuează verificări, față de o femeie, de 29 de ani, din Satu Mare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

În fapt, la data de 3 august a.c., în timp ce se afla pe terasa unui local din municipiul Satu Mare, profitând de neatenția unui bărbat, de 36 de ani, aflat în proximitatea sa, femeia, ar fi sustras de la acesta, o sumă de bani. 

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. 

Comentarii Facebook