Adrian Albu susținut de sătmărenii din diaspora

Adrian Albu susținut de sătmărenii din diaspora

Adrian Albu susținut de sătmărenii din diaspora

Candidatul PNL la primăria Satu Mare, Adrian Albu, a susținut ieri seară o video conferință cu sătmărenii din diaspora, prin intermediul unei rețele sociale. Realizatorul acestei conferințe a fost domnul Valentin Făgărășian, un om de afaceri din Italia, extrem de implicat în viața românilor din străinătate. În prima parte a întrunirii Adrian Albu și-a prezentat viziunea și obiectivele sale pentru primărie, urmând ca a doua parte să fie rezervată întrebărilor venite în direct de la participanți.

Domnul Albu și-a început alocuțiunea expunând motivele pentru care a decis să candideze pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare: “Am decis să candidez deoarece cunosc foarte bine problemele orașului și ale oamenilor din Satu Mare și mai am multe proiecte personale care vreau să le implementez sau să le duc la bun sfârșit”.

Adrian Albu: “Cu toate că românii din străinătate nu pot vota la alegerile locale, trebuie să știe că cineva se gândește la ei”

Întrebarea primită cel mai des de la participanți a fost, ce ar face dumnealui în calitate de primar să îi atragă pe sătmăreni înapoi spre locurile natale? Adrian Albu le-a relatat unul din punctele sale principale ale programului, și anume realizarea unor investiții rezidențiale într-un parteneriat public-privat pe terenurile municipiului, un model implementat cu succes la Oradea. Aceste clădiri împreună cu alte facilități fiscale urmând a fi oferite românilor întorși din străinatate la prețuri avantajoase sau în rate. Candidatul PNL a continuat explicând că în urma acestor măsuri ar beneficia întreaga populație a orașului, veniturile primăriei crescând pe cap de locuitor, acestea fiind în momentul actual la o treime față de Cluj Napoca.

La final, Adrian Albu și-a luat rămas bun tuturor celor care au participat la conferință, mulțumindu-le pentru sprijinul oferit Partidului Național Liberal, atât la alegerile europarlamentare cât și la cele prezidențiale.

 

Articol comandat de PNL Satu Mare, cod AEP 21200012

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 18 septembrie, 2020

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.