A inceput LOTERIA VIZELOR SUA DV2018 editia 2016. La Satu Mare prin Şerbănescu SRL

A inceput LOTERIA VIZELOR SUA DV2018 editia 2016. La Satu Mare prin Şerbănescu SRL

A inceput LOTERIA VIZELOR SUA DV2018 editia 2016. La  Satu Mare prin Şerbănescu SRL

Participaţi la Loteria Vizelor SUA DV2018  editia 2016 prin  Şerbănescu SRL!

 

 

Anul trecut mai multe familii din judeţ au câştigat viză pentru SUA prin intermediul programului Diversity Visa, sau în forma mai cunoscută: Loteria Vizelor. Pentru acest an, perioada de înscriere în program a început la data de 4 octombrie şi se va încheia la 7 noiembrie.

 

Pentru cei care nu cunosc noţiunea, precizăm că “Loteria Vizelor” este un program-concurs iniţiat de Guvernul SUA care pune la dispoziţia oamenilor din întreaga lume anual peste 50.000 de vize de rezidenţă permanentă.

 

Înscrierile pentru a pleca în 2018  se fac între 4 Octombrie 2016 si 7  Noiembrie  2016 , extragerea la mijlocul anului 2017, iar interviurile în partea a doua a anului 2017.

 

Completarea formularului şi ataşarea fotografiilor se face cu atenţie, conform unor cerinţe standard. Se solicită  date şi fotografii care trebuie să fie realizate după anumite criterii foarte stricte. Datorită dificultăţii ce poate apărea la înscriere, mulţi aplicanţi solicită ajutor la completarea şi trimiterea formularelor de înscriere.

 

În judeţul nostru există o companie care oferă consultanţă şi ajutor persoanelor care doresc să participe şi au nevoie de sfaturi la completarea corectă şi completă a formularului.

 

SC Şerbănescu SRL vă poate ajuta şi la realizarea unor fotografii profesionale, care să aibă toate condiţiile impuse de program. Pe lângă completarea formularelor şi realizarea fotografiiilor,  firma vă va ajuta şi să expediaţi corect formularul şi să nu aveţi surprize neplăcute la înscriere.

Înainte de înscrierea în program, candidaţilor li se recomandă consultarea regulamentului complet, care se găseşte atât pe pagina Ambasadei Statelor Unite cât şi pe pagina Departamentului de Stat, unde se găsesc toate detaliile privind întregul program.

Cei care participă la Diversity Visa şi sunt selectaţi în prima fază urmează să fie invitaţi la un interviu de verificare a tuturor datelor şi detaliilor înscrise în formular şi, dacă e cazul, să fie validaţi pentru primirea vizei.

Interviul este foarte strict, desfăşurându-se la Bucureşti după  criterii impuse de Ambasada SUA.

Condiţiile minime pentru a primi o viză, în cadrul programului Loteria Vizelor, sunt: candidatul trebuie să fie născut într-o ţară care poate participa la program (aşa cum e România), să fie absolvent de liceu cu diplomă de bacalaureat sau să fi lucrat minim 2 ani în ultimii 5 ani într-o meserie din zona de lucru 4 a Departamentului Muncii al Statelor Unite.

Viza se acordă pentru o perioadă de 10 ani, timp în care beneficiarul se poate întoarce în ţară şi să plece de câte ori doreşte.

Dacă sunteţi interesaţi să participaţi la Loteria Vizelor, faceţi o vizită la SC Şerbănescu SRL, Casa de Modă, etaj I, şi veţi primi toate informaţiile dorite, chiar şi ajutor pentru a participa la program.

Atenţie! Înscrierile se fac până la data de 7 noiembrie 2016

 

Serbanescu SRL

Satu Mare str. Horea nr.1

CASA DE MODA etaj 1

0261.712.333, 0361.801.701, 0756.103.430

Sau contactati-ne la pagina noastra de Facebook:

https://www.facebook.com/pages/Serbanescu-Intermedieri/196111800475920

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 13 octombrie, 2016