AJOFM Satu Mare oferă 800 locuri de muncă vacante în Spania pentru muncă sezonieră

AJOFM Satu Mare oferă 800 locuri de muncă vacante în Spania pentru muncă sezonieră

AJOFM Satu Mare oferă 800 locuri de muncă vacante în Spania pentru muncă sezonieră

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare prin serviciul de ocupare EURES Romania, oferă 800 locuri de muncă vacante în Spania pentru muncă sezonieră în agricultură.

Sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, cu vârsta cuprinsă intre 18-40 de ani, pentru recoltarea căpșunilor pentru campania 2017.Nu se solicit experiență.

Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, durata estimate de angajare este 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/39 ore pe săptămână  împărțite în 6 zile, ziua a 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica.

Programul de lucru începe la primele ore  ale dimineții.

Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenției colective.

Plata se face la două săptămâni prin transfer bancar.Contribuțiile datorate sunt de 2% impozit pe venit și 113 euro asigurare socială.

Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi.Nu există posibilitatea cazării solicitanților bărbați  în cadrul firmei.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Satu Mare, strada Ion Ghica nr.36, telefon0261/770237.

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 06 iulie, 2016

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.