Bărbați cercetați pentru conducerea unor autovehicule neînmatriculate

0
22

La data de 09 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Gherța Mică, au identificat, în traffic, pe DJ109L, în comuna Turț, un bărbat, de 41 de ani, din aceeași localitate, care conducea un moped.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatrul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, iar mopedul nu este întegistrat în circulație.

În cauză se efectuează verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 11 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Beltiug , au oprit pe DJ 195A, între localitățile Ardud și Ghirișa un tânăr, de 22 de ani, din Ardud, aflat la volanul unui autoturism.

În urma verificării documentelor, polițiștii au constatat faptul că autorizația de circulație provizorie pentru autoturism este expirată.

Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

 

Comentarii Facebook