Cazuri de îmbolnăvire a unor preșcolarilor de la o grădiniță din Carei

În data de 07 septembrie 2022, la Grădinița cu Program Prelungit

0
36

În data de 07 septembrie 2022, la Grădinița cu Program Prelungit  Nr 1 Carei, de pe str. Agrara, s-au înregistrat mai multe cazuri de vărsături și diaree.

7 copii sunt internați la spital cu aceste simptome. Mâncarea se prepară la Grădinița cu Program Prelungit  Nr 1 Carei, str. Progresului, de unde se distribuie la două gradinițe (la Grădinița cu Program Prelungit  Nr. 5 Carei, respectiv  la Grădinița cu Program Prelungit  Nr 1 Carei).

Dupa sesizarea doamnelor educatoare de la la Grădinița cu Program Prelungit  Nr 1 Carei, de pe str. Agrara, în data de 7 septembrie 2022 a fost demarată o anchetă internă pentru a afla motivul care a cauzat îmbolnăvirea copiilor.

Din datele oferite de conducerea Grădiniței cu Program Prelungit  Nr 1 Carei, rezultă că doar la structura respectivă sunt copii bolnavi.

In cursul zilei de 7 septembrie 2022 și în dimineața zilei de 8 septembrie, în clădirea de pe str. Progresului s-a realizat un  control de la Direcția Sanitar-Veterinară Carei, însă nu s-a constatat nicio neregulă.

Conducerea Grădiniței cu Program Prelungit  Nr 1 Carei a făcut o sesizare în acest sens și la Direcția Sanitar-Veterinară Satu Mare.

Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare a demarat o anchetă în acest caz, astfel o echipă de inspectori se află la fața locului.

Vom reveni cu informații după finalizarea anchetei și după ce vor fi furnizate și rezultatele probelor de laborator.

Sursa: Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare

 

Comentarii Facebook