Cel mai mare skatepark din municipiul Satu Mare în parcul Ufo

Cel mai mare skatepark din municipiul Satu Mare în parcul Ufo

Cel mai mare skatepark din municipiul Satu Mare în parcul Ufo

Parcul UFO, din Cartierul Micro 17, a căpătat o nouă față, odată cu amenajarea celui mai mare skatepark din municipiul Satu Mare.

Proiectul a fost realizat printr-un parteneriat cu Rotary Ckub Satu Mare, valoarea investiției fiind de 615.000 lei.
Primăria a alocat suma de 525.000 de lei, iar partenerul din acest proiect, Rotary Club Satu Mare, a oferit 90.000 de lei, executantul fiind firma New Green Project 2015 SRL.

‘‘În Parcul UFO din Satu Mare s-a amenajat un skatepark modern, mult așteptat de tineri, iar proiectele despre care am vorbit sunt deja vizibile. Investiția este de 615.000 de lei, din care Primăria a alocat 525.000 de lei, iar partenerul din cadrul acestui proiect, Rotary Club Satu Mare, a avut o contribuție de 90.000 de lei. Vom continua și anul acesta să investim în realizarea de terenuri de sport și locuri de jocaă, din bugetul local, ori în parteneriate cu companii private.
Sătmărenii au nevoie de asemenea spații, unde să facă mișcare și să-și petreacă timpul liber‘‘, a declarat primarul Gábor Kereskényi.

Astfel, în parcul Ufo a fost amenajat un skatepark în suprafață de aproape 800 mp, precum și două terenuri de streetball, respectiv un teren de volei-badminton. Totodată, au fost montate suporturi pentru biciclete, bănci, două banchete circulare și coșuri de gunoi.

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 11 aprilie, 2019

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.