Cetatea Ardud şi restaurantul Bastion fac Ardudul un obiectiv turistic de neratat

Cetatea Ardud şi restaurantul Bastion fac Ardudul un obiectiv turistic de neratat

Cetatea Ardud şi restaurantul Bastion fac Ardudul un obiectiv turistic de neratat

Pe vremuri, una dintre cele mai puternice fortificaţii ale Transilvaniei, Cetatea Ardud, proaspăt reabilitată de catre Primaria Ardud, atrage din ce în ce mai mulţi turişti interesaţi să afle amănunte despre istoria zbuciumată a Transilvaniei.

În imediata apropiere a cetăţii functioneaza Restaurantul BASTION ale cărui preparate concurează cu cele mai apreciate din zonă.

Aşa că dacă aveţi timp, Ardudul chiar merită vizitat, pentru o experienţă culinară de neuitat, dar şi pentru a vizita cetatea care a dăinuit peste veacuri şi a cărei legendă fascinează şi astăzi.

Sub cetate se află o reţea de tuneluri subterane de dimensiuni foarte mari care au fost restaurate parţial şi pot fi vizitate pentru a intra într-o adevărată călătorie în timp, condimentată de legenda cu adevărat fascinantă.
Pentru a afla totul despre legendă click aici.
Pentru o experienţă de neuitat, vă invităm să vizitaţi cetatea din Ardud, al cărei ghid vă va fascina cu întreaga istorie a cetăţii si vă va prezenta chiar şi tunelurile, iar restaurantul BASTION de lângă cetate va întregi experienţa din Ardud cu preparatele sale deosebite!

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 11 ianuarie, 2019

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.