Două incendii produse la două case din localitatea Săcășeni

Două incendii produse la două case din localitatea Săcășeni

Două incendii produse la două case din localitatea Săcășeni

Ieri, 07 iunie 2018, în decurs de câteva minute, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Someș” al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină pentru stingerea a două incendii produse la două case din localitatea Săcășeni.

La adresele menționate, s-au deplasat echipaje din cadrul Punctului de Lucru Tășnad, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, un echipaj, cu o autospecială de stingere, din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei și o ambulanță aparținând Serviciului de Ambulanță Județean.

Pompierii militari, în colaborare cu pompierii voluntari din cadrul S.V.S.U. Săcășeni, au intervenit concomitent pentru stingerea ambelor incendii, care se manifestau violent la cele două imobile.

Din fericire, forțele de intervenție au reușit localizarea rapidă a incendiilor, astfel încât acestea nu s-au propagat la gospodăriile învecinate și nici o persoană nu a fost rănită.

În urma evenimentelor au ars: elemente de mobilier, un autoturism și o anexă aparținând primei gospodării, respectiv: structura de lemn a acoperișului, o anexă din lemn și alte elemente combustibile aparținând celei de-a doua gospodării.

În urma cercetărilor, s-a stabilit, ca și cauză probabilă a producerii celor două incendii: crearea intenționată sau din culpă a condițiilor de a genera un incendiu.

Sursa: ISU Satu Mare

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 08 iunie, 2018

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.