Două persoane au fost rănite ieri, 17 august, în evenimente produse în Turț și Certeze

Două persoane au fost rănite ieri, 17 august, în evenimente produse în Turț și Certeze

Două persoane au fost rănite ieri, 17 august, în evenimente produse în Turț și Certeze

Primul dintre ele s-a produs în jurul orei 10.45, când polițiștii Secției Rurale Gherța Mică au fost sesizați despre faptul că un bărbat s-ar fi răsturnat cu tractorul.

Cele sesizate s-au confirmat și au constat în faptul că un bărbat de 50 de ani dinTurț, în timp ce se deplasa cu tractorul pe un drum forestier ce prezenta denivelări, s-a răsturnat cu vehiculul și a rămas prins sub tractor.

În urma evenimentului tractoristul a suferit leziuni traumatice în zona pieptului, fiind transportat la Spitalul Judetean Satu Mare pentru investigații și îngrijiri medicale.

Polițiștii Postului de Politie Comunal Certeze au fost sesizați ieri, în jurul orei 13.00, de personal medical din cadrul Spitalului Negresti Oaș, despre faptul că la această unitate medicală s-a prezentat un bărbat de 74 de ani din localitatea Moișeni, care prezenta leziuni traumatice ce ar fi putut fi cauzate de un accident rutier.

În fapt, polițiștii au stabilit că bărbatul a căzut de pe un ATV, în timp ce îl conducea pe un câmp din proximitatea localității Moișeni. Leziunile suferite au necesitat transferarea acestuia la Spitalul Județean Satu Mare pentru îngrijiri de specialitate.

În ambele cazuri cercetările continuă pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 18 august, 2017

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.