Elle Belle Flowers – un nou concept in design, acum la Satu Mare

Elle Belle Flowers – un nou concept in design, acum la Satu Mare

Elle Belle Flowers – un nou concept in design, acum la Satu Mare

In peisajul orasului Satu Mare a aparut de o perioada de timp pe Calea Traian nr .10, o vitrina interesanta care atrage privirea trecatorilor si starneste curiozitatea celor care admira aranjamentele din interior.

Am aflat ca Elle Belle Flowers este un concept pornit de la Chisinau unde a cunoscut un real succes in domeniul floral, al obierctelor hand-made precum si in domeniul designului interior pentru evenimente.

Deocamdata in Satu Mare a demarat cu un real succes floraria unde se pot cumpara buchete si aranjamente florale si hand-made deosebite prin frumusetea si unicitatea lor (pe care le puteti vedea pe pagina lor de facebook daca dati click aici), iar in curand se va lansa si in aranjamentele interioare pentru evenimente.

Asadar cei care vor face nunta sau un alt eveniment vor avea posibilitatea sa aleaga din cateva idei noi, revolutionare pentru aranjamentele salilor din Satu Mare.

Pe langa faptul ca livreaza la domiciliu, inca un detaliu care ne-a atras atentia este programul. Aceasta florarie este deschisa in fiecare zi, inclusiv sambata si duminica de la 10 pana la 18, pentru ca stim ca evenimentele se sarbatoresc in weekend si majoritatea florariilor din Satu Mare sunt inchise sambata si in special duminica.

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 13 decembrie, 2017

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.