Galerie foto HOT! Beata Erdodi – Secretele unui corp de invidiat la împlinirea vârstei de 50 de ani

Beata Erdodi este prima care a adus Xbody la Satu Mare, este antrenoare personală de fitness și de culturism

0
316

Beata Erdodi este prima care a adus Xbody la Satu Mare, este antrenoare personală de fitness și de culturism, care a studiat la Academia de Fitness de la Budapesta acum 14 ani, iar de 7 ani a intrat în lumea XBODY. Am rugat-o să ne dezvăluie câteva dintre secretele formei excelente în care se află.

SMLIVE.RO: Fiind evident că nimeni nu ți-ar ghici vârstă reală, nu te  deranjează să îți dezvălui vârsta reală tuturor sătmărenilor ?

BEA: Nu mi-a fost ușor să iau o decizie, am stat mult pe gânduri, dar nu am nimic de ascuns, cei care mă cunosc știu cine sunt eu și detaliile legate de vârsta mea.

SMLIVE.RO: Care este rețeta unui corp atât de bine proporționat?

BEA: Nu există o rețetă propriu-zisă, dar totul ține de organizare, cu cât ești mai bine organizat în ceea ce privește dieta, antrenamentele și odihna, cu atât mai repede  observi rezultate și nu în ultimul rând, fitnessul, ca stil de viață aduce toate avantajele pentru care muncești.

SMLIVE.RO: Câte ore petreci pe zi în sala de sport?

BEA: În sala de sport îmi petrec toată ziua, de dimineața de la 7 până seara la ora 19:00, antrenându-i pe alții, din care o oră fac fitness la Sala One More și 20 de minute xbody ca și cardio în studioul meu.

SMLIVE.RO: Aceste antrenamente sunt însoțite și de o dietă specială?

BEA: Evident, o dietă specială foarte bine organizată și atent respectată, bazată în primul rând pe cunoașterea propriului organism și a propriului metabolism.

SMLIVE.RO: Ai apelat până acum la operații estetice sau ai de gând să apelezi de acum?

BEA: Până acum nu am apelat la nicio intervenție estetica, nu a fost cazul, dar nu exclud în viitor această posibilitate, dacă voi considera că am nevoie.

SMLIVE.RO: Ce este EMS XBODY și cui se adresează?

BEA: XBODY constă într-un antrenament EMS – electrostimulare musculară a întregului corp. EMS se ocupă cu stimularea organismului prin impulsuri electrice de joasă frecvență care acționează în jurul țesutului muscular.

Antrenamentul este completat de tracțiunea „încordarea” musculară voluntară plus un impuls electric exterior.

Pentru că XBODY este un aparat medical conceput pentru recuperare, se adresează tuturor, de la 14 până la 70 de ani. Foarte mulți sportivi de performanță: fotbaliști, tenismeni, piloți de raliuri folosesc acest tip de antrenamente pentru recuperarea după efortul depus.

SMLIVE.RO: Ce pregătire este necesara pentru a fi antrenor xbody?

BEA: Eu am studiat la Academia de Fitness de la Budapesta acum 14 ani, iar de 7 ani am intrat în lumea XBODY.  Sunt prima care a a adus acest tip de sport la Satu Mare și în acest fel am ajuns Master Trainer.

SMLIVE.RO: Care sunt  beneficiile xbody?

BEA: Timpul de antrenament este redus cu 75%, ca să înțelegem cum funcționează și de ce este atât de eficient, trebuie să știm că secretul constă în stimularea simultană a tuturor celor 12 mari grupe musculare în cele 20 de minute.

XBODY este singurul aparat atestat de către Ministerul Sănătății și totodată singurul atestat de către Institutul de EMS.

Cel mai important beneficiu este că practicând XBODY salvezi timp, antrenamentul durează 20 de minute, iar efectele sunt aceleași ca și 2 ore petrecute la sală.

SMLIVE.RO: Este recomandat în special pentru tonifiere sau este bun și pentru slăbit?

BEA:  Putem spune că XBODY este recomandat și pentru tonifiere, pentru recuperare cât și pentru pierderea în greutate.

În timpul unui antrenament îți activezi toate fibrele musculare simultan, acest lucru având un impact pozitiv asupra organismului și numeroase efecte benefice pentru corp. Un prim efect pozitiv este acela că ajută la ameliorarea durerilor de spate fără a pune presiune pe zona coloanei, al doilea efect este că ajută să ajungi la un nivel optim de țesut adipos în corp, deci ajută practic la slăbit.

De asemenea eliberează presiunea din articulații, îmbunătățește dezvoltarea sistemului muscular, previne osteoporoza și ruperea oaselor, astfel în urmă antrenamentelor, circulația sanguină se îmbunătățește considerabil și se corectează postura întregului corp.

SMLIVE.RO: De cât timp este nevoie pentru a aduce corpul într-o formă fizică bună?

BEA: Depinde de la caz la caz, dar dacă ai o dietă corectă și dacă ești atent la ceea ce mănânci și în egală măsură dacă faci mișcare, te poți menține. Nu este vorba de câteva  zile sau săptămâni, mai degrabă este vorba despre un stil de viață.

SMLIVE.RO: Cu cine este mai greu să lucrezi? Cu femeile sau cu bărbații?

BEA: Evident cu femeile este mai greu, bărbații sunt mai ascultători.

SMLIVE.RO: Ce ne poți spune despre Complexul One More unde îți desfășori activitatea?

BEA: Este un complex sportiv modern, cu aparate şi accesorii de ultimă generaţie, Life Fitness, format după conceptul World Class cu foarte multe dotări:

– Dotare cu aparate de ultimă generație Life Fitness

– Suprafață de 3000 de metri pătraţi dedicați sportului

– Vestiare spațioase cu capacitate de peste 200 de persoane

– Spaţii amenajate pentru saună, solar, masaj

– Antenori puşi la dispoziția clienţilor în mod gratuit, plus posibilitatea de a alege un personal trainer cu diplomă de calificare naţională și internaţională

– Bar de suplimente cu o gamă foarte largă de produse toate cu notificare ANAD (permise de agenția națională antidoping)

– Magazine de îmbrăcăminte și accesorii pentru sport

SMLIVE.RO: Cum te pot găsi sătmărenii care vor să înceapă antrenamentele  Xbody?

BEA: Vă aștept cu mult drag la antrenamente EMS XBODY Satu Mare la Complexul ONE More pe str. Ștrandului nr.4 la etajul 2, să ne tonifiem, să slăbim, să eliminăm durerile de spate, să reducem țesutul adipos cu antrenamentul intensiv care transformă corpul într-o mașină de ars calorii. Se pot face programări la numărul de telefon/whatsapp: 0757.264.844.

SMLIVE.RO: Cum vei sărbători cea de-a 50 aniversare a zilei de naștere?

BEA: Voi invita câțiva prieteni apropiați la un pahar de șampanie, deci îmi voi petrece ziua alături de prieteni.

SMLIVE.RO: Având în vedere forma ta fizică bună, ce planuri ai pentru următorii 50 de ani?

BEA: Îmi doresc să mă mențin tot așa și să am cât mai multe satisfacții ca antrenor de xbody.

SMLIVE.RO: În încheiere, ce le transmiți colaboratorilor, în special și sătmărenilor, în general?

BEA: Tuturor le transmit să aibă  grijă de propriu corp și de sănătate pentru că la baza unei vieți lungi și împlinite stă în primul rand o sănătate de fier.

La final, îți urăm un sincer și călduros La mulți ani, în numele tuturor sătmărenilor și îți dorim să ai parte  de multe  realizări pe toate planurile!

Comentarii Facebook