Interviu cu Alina Mihoc, organizatorul Premium Wedding Expo

Interviu cu Alina Mihoc, organizatorul Premium Wedding Expo

Interviu cu Alina Mihoc, organizatorul Premium Wedding Expo

Alina Mariana Mihoc, este o tanara satmareanca despre care vom auzi din ce  in ce  mai des in urmatoarea perioada. Alina este proprietarul unei florarii cochete, deschisa in Satu Mare pe str. Ceahlaului nr.3, un loc plin de rafinament, un concept elegant intr-un cadru in care clientii sunt invitati sa organizeze cele mai frumoase si memorabile evenimente. Avand in vedere ca Alina este initiatorul si organizatorul primei editii a Premium Wedding Expo din luna august. Pentru a afla cat mai multe detalii despre acest eveniment am stat de vorba cu Alina.

 

smlive.ro: Pentru inceput spune-ne cateva cuvinte despre PREMIUM WEDDING EXPO.

Alina: Premium Wedding Expo va fi un targ de nunti propriu zis, dar vom incerca sa facem sa  fie mai mult decat atat. Pe langa elementele intalnite la  toate targurile de nunti vom veni cu noutati si cu surprize pentru participanti, astfel incat participarea la acest eveniment sa nu fie doar o vizita la niste standuri, ci sa  fie o amintire de neuitat si inceputul unei perioade frumoase din viata lor care va culmina cu organizarea perfecta a nuntii de vis.

 

smlive.ro: Unde va avea loc si in ce perioada?

Alina:Prima editie a targului PREMIUM WEDDING EXPO debuteaza anul acesta in cea mai aglomerata perioada din an, in Negresti Oas pe data de 10-12 August 2018  la Hotel Restaurant Dallas.

 

smlive.ro: Cum a aparut ideea acestui targ de nunti?

Alina:Ideea a aparut ca urmare a discutiilor cu mai multe  cupluri care isi doreau o concentrare a tuturor serviciilor necesare unei nunti, in asa fel  incat sa nu fie nevoiti sa caute ei prin  cataloage sau sa fie nevoiti sa calatoreasca in orasele vecine pentru a cauta ajutor in organizarea evenimentelor importante din viata lor.

 

smlive.ro: Ce aduce nou in  domeniu acest targ de nunti?

Alina:Premium Wedding Expo va fi organizat in luna august in Negresti Oas si dupa cum stie toata lumea, luna august este o perioada de varf pentru Tara Oasului deoarece majoritatea celor plecati in afara tarii, revin acasa  in concediu. Premium Wedding Expo nu este  doar pentru cei din Negresti Oas, este un eveniment pentru tot nord vestul tarii, sunt asteptati participanti din toata regiunea  iar expozantii vor fi atat din Negresti Oas, Satu Mare, Maramures, Salaj si nu numai. 

 

smlive.ro: Cati expozanti vor participa ?

Alina:Venim in sprijinul expozantilor cu o suprafata de 1000m2 si stam la dispozitie cu aproximativ 90 de spatii reunind firme din diverse domenii si acoperind o gama larga de produse si servicii necesare pentru organizarea perfecta a evenimentului dumneavoastra.Vom avea prezentari de moda cu rochii de mirese,cu rochii de seara si nu in ultimul rand port traditional iar atmosfera va fi intretinuta de artisti autohtoni. Nu ne hazardam sa facem o lista cu numele tuturor expozantilor pentru ca  vor  fi foarte multi dar putem sa  spunem ca  vor fi cei mai importanti din fiecare  domeniu.

 

smlive.ro: Din ce domeniu sunt expozantii ?

Alina:Vor fi bijuterii, agentii de turism, designeri , foto-video  , saloane de frumusete, florarii, decoratori, artisti ,   rochii de mireasa, rochii de seara, agentii imobiliare, cofetarii si multe alte domenii. Premium Wedding Expo va iesi in evidenta nu doar prin numarul mare de expozanti cat si prin diversitate.

 

smlive.ro: Exista taxa de intrare pentru cei interesati?

Alina:Intrarea la eveniment va fi gratuita iar fiecare vizitator va primi din partea organizatorilor un catalog al targului si multe alte surprize.

 

smlive.ro: Cum ti s-a parut nivelul de interes al expozantilor pentru acest eveniment, dar al viitorilor participanti?

Alina:Toata lumea a  primit cu entuziasm ideea organizarii acestui eveniment. Au fost si unele reactii care priveau aglomeratia din acea perioada cand unii au de participat la mai multe nunti si la multe  alte evenimente concentrate intr-o scurta perioada de  timp, dar cine se apropie de propria nunta isi va face  timp sa o transforme intr-un eveniment de neuitat si va  participa in una din cele 3 zile  ale Premium Wedding Expo.

 

smlive.ro: De ce crezi ca este important pentru un cuplu care urmeaza sa faca nunta, sa participe la acest eveniment?

Alina:Cum ziceam si la intrebarea anterioara, fiecare cuplu pe langa ca  vor fi alaturi de prieteni dragi, , cunostinte si obligatii in evenimentul vietii lor, trebuie sa fie putin egoisti si sa  se  gandeasca si la propria lor nunta. Prin participarea la un eveniment unde se concentreaza toate domeniile poti sa  salvezi mult  timp si sa nu fii nevoit sa ii cauti pe fiecare prestator deoarece ii va  gasi pe toti in acelasi loc. Chiar si pentru  un vizitator curios sau un insotitor al viitorilor miri vom face  Premium Wedding Expo sa fie interesant si sa fie o experienta frumoasa.

 

smlive.ro: Cu ce sunt diferite tendintele nuntilor din Tara Oasului fata de alte zone?

Alina: Nunta oșenească este  una dintre cele mai spectaculoase elemente ale culturii populare din nord-vestul Transilvaniei. Țara Oașului a devenit celebră prin portul popular, prin arta, muzica și dansul specific oșenesc. Traditiile se pastreaza mai bine decat oriunde altundeva dar se  si impletesc armonios cu elemente spectaculoase de modernism.

 

smlive.ro: Ce recomandări ai pentru viitorii miri care vor vizita târgul?

Alina: Singura mea recomandare care ii va  scuti de multe  drumuri si de multe batai de cap: Sa nu rateze Premium Wedding Expo.

 

smlive.ro: Avand in vederea ca detii o florarie , ne poti spune, in incheiere, unde te gasesc satmarenii?

Alina: Alina’s Flowers & Decorations se afla in Satu Mare pe strada Ceahlaului nr.3 . Va astept sa ma  vizitati . Daca nu reusiti sa veniti personal , pentru orice detalii ma puneti gasi la numarul de telefon 0749 910 402, la adresa de email alinamihoc12@yahoo.com si va invit sa imi vizitati pagina de facebook Alina’s Flowers & Decorations .

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 05 iunie, 2018

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.