Interviu cu Bianca Viezer (Salon Bianca Satu Mare). Rochiile de mireasă, între tradiții și tendințe

0
40

Bianca Viezer este o tânăra sătmăreancă, deținătoare a unui renumit salon cu rochii de mireasă situat în centrul orașului.

smlive.ro: Te rugăm să ne spui câteva cuvinte despre tine.

Bianca: Sunt o femeie care își iubește foarte mult munca, cred în ideea de iubire, fericire, vis și poveste, sunt soție și mămica, am o fetița de 8 luni , Cataleya și sunt o persoană împlinită.

smlive.ro: Cum și de ce ai ales domeniul rochiilor de mireasă?

Bianca: La vârsta de 18 ani am ales să fac modă, mai exact am lucrat ca și manechin în Budapesta în colaborare cu o casă de modă care se ocupa exclusiv cu rochii de mireasă, acolo m-am îndrăgostit de ele și de atunci tot asta iubesc și asta știu să fac.

smlive.ro: În ce an ai deschis salonul și cum a evoluat de atunci?

Bianca: Salonul l-am deschis în anul 2007 a fost un vis devenit realitate, atunci aveam numai vârsta de 22 ani. Când iubeșți ceea ce faci și mergi cu plăcere zi de zi la salon ca să faci cât mai multe mirese fericite și depui și multă muncă , înafară de interacționarea cu miresele, poți să evoluezi foarte frumos.

smlive.ro: Te ocupi și de închiriatul rochiilor de mireasă sau numai de vânzarea lor?

Bianca: Nu, nu ne ocupăm de închirierea rochiilor numai de crearea și vânzarea lor.

smlive.ro: Cât de mulți bani sunt dispuse fetele din ziua de astăzi să investească în rochia de mireasă?

Bianca: Astăzi, miresele așteaptă mai mult decât oricând calitate, opțiuni de personalizare, își culeg informații înainte de a ajunge la noi din mediul online, deci unele fete sunt dispuse să investească în rochia lor de mireasă o suma destul de mare.

smlive.ro: Care sunt tendințele rochiilor de mireasă în anul 2020?

Bianca: Tendințele anului 2020 se caracterizează prin îndrăzneală, este anul potrivit mireselor care doresc să iasă în evidentă, decolteuri adânci, spate decoltat, rochii ușoare, fluide sau sirene ușor transparente, rochii 2 în 1, cele simple care sunt, după părerea mea, foarte elegante și rafinate.

smlive.ro: Te ocupi și de crearea rochiilor de mireasă ?

Bianca: Da, mă ocup și de crearea rochiilor de mireasă, în anul 2018 mi-am finalizat studiile în domeniul acesta în Cluj Napoca, în tot acest timp am făcut și cursuri de croitorie și am pus bazele designului vestimentar.

smlive.ro: Dacă vine la tine o mireasă și te roagă s-o ajuți cu alegerea rochiei de mireasă ce o vei sfătui?

Bianca: Să nu își piardă identitatea când își alege rochia de mireasă, să rămână fidelă stilului ei, dacă în mod normal adoptă un stil conservator, nu este momentul să încerce tocmai acum la nuntă ei o ținuta riscantă, cel mai importat lucru este să poarte o rochie de mireasă în care să se simtă frumoasă.

smlive.ro: Se mai caută rochia de mireasă albă? Sau sunt preferate alte nuanțe și culori?

Bianca: Rochițele de culoarea albă sunt mai puțîn căutate, în general miresele optează pentru culoarea Ivory, sau alte nuanțe.

smlive.ro: Din care colecție sunt rochiile care pot și văzute la salonul Bianca?

Bianca: Rochiile care pot fi văzute la salonul nostru sunt colecțiile Elegance, suntem unici distribuitori pe zona acesta, avem o colaborare frumoasă de mai bine de 10 ani și sunt foarte mândră deoarece am lângă mine oameni minunați cu care am posibilitatea să mă dezvolt să fac și proiecte unice.

smlive.ro: Ce ai schimba în ținuta mireselor din Satu Mare, în obișnuințele lor?

Bianca: Poate doar atât, să aibă curajul să probeze și alte modele decât tradiționala rochie prințesa foarte voluminoasă.

smlive.ro: Cu cât timp înainte de nuntă ar trebui să înceapă o viitoarea mireasă căutarea rochiei?

Bianca: Cu cel puțin 6 luni ar trebui să înceapă căutările, ca și execuție noi o realizăm în 4 luni.

smlive.ro: Ce ne poți spune despre ajustarea rochiei după achiziționare?

Bianca: Ajustarea rochiei o facem noi, avem un mic atelier de croitorie.

smlive.ro: Ce alte accesorii găsesc la ține viitoarele mirese?

Bianca: Viitoarele mirese pot găsi la noi accesorii precum coronițe, bijuterii din argint și zirconiu, pernițe pentru verighete, jartiere, și nu în ultimul rând cei mai deosebiți pantofi îi gășiți la Salonul Bianca.

smlive.ro: Unde te pot găsi satmărencele interesate să aleagă și să probeze rochiile de mireasă?

Bianca: Le așteptăm în P-ta 25 Octombrie nr 5-7 la etaj (deasupra pizzeriei Class).

Pentru programări ne pot contacta la nr: 0740933644.

smlive.ro: Cum îți afectează afacerea această pandemie și ce măsuri ai luat pentru a trece mai ușor peste?

Bianca: Nu consider că această pandemie îmi afectează afacerea foarte mult, deoarece am participat la mai multe târguri de nunți unde am încheiat contracte pe anul 2020, mai degrabă sunt îngrijorată pentru miresele noastre care au fost nevoite să-și anuleze nuntă. Deoarece “stăm acasă” lucrez mai mult în mediul online unde le stau la dispoziție mireselor cu sfaturi și întrebări.

smlive.ro: În încheiere, ce le transmiți viitoarelor mirese?

În această perioadă , Salonul Bianca își așteaptă viitoarele mirese să probeze rochia mult visată doar pe baza de programare telefonică. Iar pe aceasta cale doresc să le transmit multă sănătate și să trecem cu bine peste perioada acesta de pandemie.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.