Interviu cu Nicolae Hosu, antreprenorul care a deschis în Satu Mare Carmangeria ,,Salsice e porcheta„

0
189

Interviu cu Nicolae Hosu, antreprenorul care a deschis în Satu Mare Carmangeria ,,Salsice e porcheta„:

smlive.ro: Spuneți-ne câteva cuvinte despre dv.
Nicolae Hosu: Mă numesc Hosu Nicolae, sunt un antreprenor sătmărean originar din zona Oaşului, mai exact din Bătarci, o zona foarte frumoasă cu valori nealterate și nu în ultimul rand cu mâncare foarte bună.

smlive.ro: Cum ați intrat în domeniul alimentației ?
Nicolae Hosu: Ca și mulți concetățeni din zona Oaşului , am fost plecat în străinatate, în Italia , unde soarta m-a apropiat de industria alimentară, mai exact de industria cărnii. Încet, încet am evoluat și, în Italia, am deschis propriul lanț de carmangerii.

smlive.ro: Ce v-a determinat să deschideți Carmangeria Salsice e porcheta?
Nicolae Hosu: Dorul de casă m-a readus înapoi în România și am pus în practică ceea ce am învățat în Italia, astfel am pus în sprijinul noii carmangerii , experiența acumulată în anii cât am fost plecat din țară.

smlive.ro: Când ați deschis Carmangeria Salsice e porcheta din Satu Mare?
Nicolae Hosu: Carmangeria Salsice e porcheta și-a servit primii clienţi în urmă cu aproximativ 1 an și jumătate, spre finalul anului 2019 , cu puțin înainte de confruntarea cu aceasta cumplită pandemie.

smlive.ro: Ce gamă de produse pot găsi sătmărenii la dv?
Nicolae Hosu: Carmangeria Salsice e porcheta își așteaptă clinţii cu o gamă foarte largă de produse tradiționale românești și produse tradiționale italiene.
Vă enumăr doar câteva dintre prodesele pe care le găsiți la noi:
Carne de vită de la producători locali , carne de porc cu şoric pârjolit, precum şi preparate pentru grătar. Avem produse speciale pentru sărbatorile pascale : jambon, şuncă de casă, cârnaţi afumaţi, carne de miel şi toată gama de produse ce merită încercate.

smlive.ro: Cum au primit sătmărenii noua carmangerie, când ați deschis?
Nicolae Hosu: La început au fost purtați de curiozitate și ne-au trecut pragul timid , din ce în ce mai mulți, iar apoi convinși de calitatea și gustul produselor noastre, au revenit și au devenit clienţi permanenți, așa că ne putem lăuda cu un număr destul de numeros de clienţi permanenți, care nu sunt doar riverani , unii vin și din cartierele de peste pod pentru produsele noastre și chiar și din alte localități.

smlive.ro: Care este profilul clientului care cumpără produse de la dv?
Nicolae Hosu: Clientul tipic al Carmangeriei Salsice e porcheta este unul foarte pretențios care nu se mulțumește cu jumătăți de măsură și apreciază calitatea produselor pe care le cumpără la un preţ corect.

smlive.ro: Cu ce sunt deosebite produsele Carmangeriei Salsice e porcheta?
Nicolae Hosu: În fotografiile pe care le aveți la dispoziție pe pagina noastră de facebook sau instagram puteți vedea că produsele arată foarte bine , dar ceea ce primează și care le deosebește este GUSTUL.
Vreau să menționez că produsele noastre nu sunt injectate , nu sunt tratate cu soluții dăunătoare și nu conțin nimic ce face rău consumatorului.

smlive.ro: Care sunt produsele tradiționale italiene pe care le desfaceți? Dar românești?
Nicolae Hosu: Avem o gamă largă de produse: de la cârnați afumați , șuncă , jambon , mititei,tochitura moldovenească, slănină afumata la cârnații delicioși italieni „Salsici„ , renumita Porcheta care este un piept de porc rulat , delicious și savuros , Mortadella și multe multe altele.

smlive.ro: Care este produsul vândut în Carmangerie de care sunteți cel mai mândru?
Nicolae Hosu: Nu pot să spun că sunt mândru de un singur produs, fiecare produs în parte are povestea lui, are clienții lui, fiecare client ne spune că are câte un produs pe care îl preferă.

smlive.ro: Care este produsul care are cea mai mare trecere printre sătmăreni?
Nicolae Hosu: Având în vedere că suntem în preajma Sfintelor Sărbători de Paşte, cele mai căutate produse în această perioadă sunt cele de Paşte: Șuncă , jambon, carne de miel, slănină afumata, cârnați tradiționali afumați sau proaspeți.

smlive.ro: Suntem aproape de 1 mai? Cu ce îi așteptați pe sătmărenii amatori de prăjit în aer liber?
Nicolae Hosu: Magazinul nostru vă pune la dispoziția amatorilor de prăjeli în aer liber , dar și profesioniștilor, în preajma zilei de 1 mai, o gamă foarte largă de produse care sunt nelipsite de pe mesele românilor la 1 mai: mititei, cârnați de porc, de pui, salsici, carne de porc de cea mai bună calitate de la producători locali, grătare. Dar cel mai bine este să nu mă credeți pe cuvânt și să verificați pe pagina noastră de facebook sau instagram sau , și mai bine , să ne treceți pragul și să vedeți cu ochii dumneavoastră câte variante de produse sunt pe gustul tuturor.

smlive.ro: Cât de mult v-a afectat pandemia în dezvoltarea afacerii?
Nicolae Hosu: Nu pot să spun că pandemia ne-a afectat pentru că noi am apărut aproape deodată cu apariția pandemiei, tot ce ne rămâne este să sperăm o cât mai rapidă încheiere a acestei cumplite perioade de pandemie care să însemne o mărire a puterii de cumpărare a sătmărenilor și totodată mai multe vânzări și pentru noi.

smlive.ro: Ne puteți spune unul dintre planurile dv de viitor?
Nicolae Hosu: Cel mai important plan de viitor pe care pot să vi-l spun și pe care îl doresc tuturor este SĂ FIM SĂNĂTOȘI!

smlive.ro: Ce le transmiteți sătmărenilor ?
Nicolae Hosu: Îi invit pe sătmăreni să ne calce pragul carmangeriei situate în Satu Mare Calea Traian nr.2 vis-à-vis de muzeu și să încerce produsele noastre dar în primul rând le urez multă sănătate și Sărbători fericite în pace și liniște sufleteasca alături de cei dragi.

Comentarii Facebook