ISU Satu Mare intenționează să construiască un sediu pentru o subunitate de pompieri în Livada

0
181
Ca urmare a aprobării PROGRAMULUI OPERAȚIONAL DEZVOLTARE DURABILĂ 2021-2027 (PODD), Inspectoratul pentru Situații de Urgență „ Someș” al județului Satu Mare, intenționează să construiască un sediu în care să funcționeze o subunitate de pompieri în localitatea Livada, necesară desfășurării activităților specifice.
 În acest sens, în urma discuțiilor purtate între inspectorul șef ISU SM, lt.col. Buzduga Sergiu Marius și primarul localității Livada, Piricsi Arthur, a fost propus un teren intravilan în suprafață de aproximativ 3000 mp.
Prin construirea unei noi subunități, cu infrastructura aferentă, se vor minimiza timpii de intervenție și, implicit, diminuarea ratei mortalității și a valorii pagubelor materiale.
Efortul comun manifestat pentru soluționarea problemelor în rândul comunității sătmărene este lecția solidarității și evoluția continuă a oamenilor curajoși și determinați.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare, mulțumește tuturor celor care se alătură acestei inițiative și se declară pregătit pentru noua provocare!
Comentarii Facebook