Jandarmii sătmăreni vor fi prezenți la datorie în acest sfârșit de săptămână

Jandarmii sătmăreni vor fi prezenți la datorie în acest sfârșit de săptămână

Jandarmii sătmăreni vor fi prezenți la datorie în acest sfârșit de săptămână

În perioada ce urmează, efectivele unității, vor acționa pe raza județului atât independent cât și în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Satu Mare, pentru siguranța cetățenilor, dar și pentru verificarea respectării măsurilor preventive dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual.
Jandarmii sătmăreni vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre CSM Satu Mare și Someșul Dej, meci care se va desfășura pe stadionul Daniel Prodan din Satu Mare.

Deși meciul se va desfășura fără spectatori, conform regulilor impuse de autorități, jandarmii vor fi prezenți pentru a asigura un climat de ordine publică în zona arenei sportive.

Le recomandăm participanților să respecte măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-Cov-2, iar în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte antisociale, să solicite sprijinul jandarmilor aflați în apropiere.

Prezenţa Jandarmeriei în mijlocul cetăţenilor este destinată descurajării comportamentelor necivilizate şi intervenţiei pentru rezolvarea eventualelor situații speciale/de criză în domeniul ordinii publice.

În cazul în care vă aflați într-o situație dificilă, solicitați cu încredere sprijinul jandarmilor.

Sursa: Jandarmeria Satu Mare

 

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 17 octombrie, 2020

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.