Latino night la Ardud! Analia Selis , Mandinga și mulți alti invitați

0
85
Muzica #latino este o categorie muzicală extrem de apreciată, de o diversitate extraordinară, cu genuri muzicale care reușesc să incite public de toate vârstele prin ritmul antrenant și sonoritate exotică.
 Asociația Culturală „dr. Augustin Mircea” Ardud cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare și în parteneriat cu Primăria și Consiliul local Ardud și Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud vă invită în 14 august la #LatinoNight Ardud, un eveniment inedit, construit pe un concept muzical expresiv care pune pe aceeași scena dansatori exotici și interpreți de muzică latino din țara și din străinătate, Ardudul devenind pentru câteva ore capitala muzicii latino din Romania.
 Vibrațiile antrenante vor fi transmise publicului sătmărean de către argentinianca Analia Selis, energica trupă Mandinga, exoticii dansatori de la Wilmark Entertaiment Show, de îndrăgita interpreta Szandi din Ungaria, dar și de către talentatul Marian Buzilă.
 În deschiderea evenimentului, cu începere de la ora 18.00, vor urca pe scena Trupa Aris, Ansamblul Inedit Satu Mare, Adrian Lupescu, Trupa Favorit Satu Mare, Ella Bella, Hey Roop Satu Mare, iar publicul se va bucura și de momente de dans latino asigurate de dansatori din Satu Mare.
 Finalul evenimentului va fi marcat de un spectaculos foc de artificii!
 Vă așteptăm la Latino Night Show Ardud să simțiți ritmurile electrizante de cha-cha, samba, bachata, salsa și merengue!
Comentarii Facebook