Laura Bretan a susținut un concert incendiar la Satu Mare

0
75

Laura Bretan, câștigătoarea concursului “Românii au Talent” și finalistă a concursului Eurovision România din acest an a susținut un concert incendiar la Satu Mare, la Filarmonica „Dinu Lipatti”, în data de 25 noiembrie 2019.
Evenimentul a fost organziat de către Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare.
În deschiderea evenimentului a luat cuvântul, managerul instituției organizatoare, Robert Laszlo. De asemenea acesta i-a înmânat și o diplomă de excelență Laurei Bretan.
Laura Bretan (născută la 7 aprilie 2002, Chicago, SUA) s-a remarcat pe plan național și internațional datorită vocii sale de excepție. Solistă de operă, Laura a urcat pe scene din Statele Unite, Germania, Italia, Emiratele Arabe, iar în România pe scenele Sălii Palatului, Ateneului Român și a Operei din Cluj.
Tânăra artistă a devenit un adevărat fenomen în Statele Unite unde a fost invitată și intervievată la posturi importante de televiziune. De asemenea a fost prezentată în celebra revistă americană, „People”.
Laura a interpretat imnul național american pentru echipele de fotbal american White Sox și baschet Chicago Bulls, de mai multe ori și a fost invitată peste tot în SUA ca să cânte imnul.
Laura a evoluat de mai multe ori împreună cu David Foster. După ce au cântat împreună în Beverly Hills pentru Gala FDIF, Foster a declarat: „Nu am mai auzit niciodată o voce atât de puternică de la cineva atât de tânăr. Toată lumea va cunoaște numele tău!”.
Laura a cântat alături de Il Volo, Andre Rieu, Ethan Bortnick, cu fiul lui Andrea Bocelli, Matteo Bocelli, cu Victor Micallef, membru al celebrului grup „The Tenors”, și alături de Jay Leno și Trisha Yearwood, dar și împreună cu Toto Cutugno, Ricchi e Poveri și Michael Bolton.
Laura a apărut în filmul „Aria pentru Albrights” unde a jucat rolul principal al Annei. A participat la vârsta de doar 13 ani la sezonul 11 al America’s Got Talent, în 2016, atunci când l-a surprins pe Simon Cowell, interpretând Nessun Dorma, de la care a primit doar cuvinte de laudă, pe care nu le primise niciodată vreun participant la acest concurs. Iată ce a spus Simon Cowell, creatorul emisiunilor „American Idol”, „Great Britain Got Talent”, „America’s Got Talent” și X-Factor despre ea: „N-am auzit niciodată așa ceva în toți anii în care am facut acest spectacol! De aceea am facut acest spectacol, să găsim oameni ca tine!”. A fost finalistă pe 30 august 2016 la prestigiosul concurs american unde a primit Golden Buzzer de la Mel B.
Laura Bretan a câștigat concursul „Românii au talent”, sezonul 6, după ce a uimit România cu vocea ei. În 10 februarie a.c. a devenit finalistă la Selecția Națională Eurovision pentru a reprezenta România cu ”Dear Father”. Rezultatele finale au pus-o pe mezina concursului, la doar 16 ani, pe poziția a doua, având cel mai mare punctaj primit din partea românilor la televot (de 10 ori mai multe voturi decât câștigatoarea finalei).

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.