Lucrarile din Piata 14 Mai si strada Lunca Sighet sunt in grafic

Lucrarile din Piata 14 Mai si strada Lunca Sighet sunt in grafic

Lucrarile din Piata 14 Mai si strada Lunca Sighet sunt in grafic

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, și administratorul public al orașului, Maskulik Csaba, au verificat luni, 23 aprilie, derularea lucrărilor în Piața 14 Mai și cele privind modernizarea străzii Lunca Sighet.

” În cursul zilei de astăzi am verificat personal și nu doar pe hârtie desfășurarea lucrărilor de reparații din Piața 14 Mai și cele privind modernizarea Străzii Lunca Sighet. De asemenea, le-am reamintit reprezentanților firmelor care execută lucrările că nu vom recepționa nici o lucrare care nu corespunde calitativ standardelor impuse”, a declarat edilul municipiului Satu Mare.

Contractul de modernizare a străzii Lunca Sighet, care mai cuprinde pe lângă schimbarea rețelelor de apă și canalizare și lucrări privind modernizarea carosabilului, inclusiv refacerea fundației pe toată lățimea străzii și aducerea la cotă astfel încât să se asigure racordul proprietăților la partea carosabilă, executarea rigolelor pentru colectarea apelor pluviale, realizarea gurilor de scurgere, a trotuarelor, a canalului tehnic, cât și amenajarea acceselor la locuințe. Valoarea totală a lucrărilor de modernizare a străzii Lunca Sighet ( inclus iluminatul public) se ridică la 1.818.774 lei + TVA.

Primaria Municipiului Satu Mare

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 24 aprilie, 2018

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.