Mare meci azi pe stadionul Olimpia!

Mare meci azi pe stadionul Olimpia!

Mare meci azi pe stadionul Olimpia!

Vineri, de la ora 18.00, vor juca fostele glorii ale Olimpei și clubului Ferencvaros Budapesta

În cadrul unor manifestări organizate la sfârșitul acestei săptămâni de organizația județeană a UDMR, la Satu Mare va avea loc un eveniment sportiv deosebit, care, suntem siguri, va strânge câteva mii de spectatori.

Evenimentul, unul de mare calibru, este un meci amical de fotbal în care se vor întâlni echipele de old boys ale Olimpiei Satu Mare și Ferencvaros Budapesta, cel mai iubit club de fotbal din Ungaria. Fostele glorii ale celor două cluburi se vor întâlni pe stadionul Olimpia cu începere de la ora 18.00. De la Ferecnvaros și-au anunțat participarea mai mulți jucători care au făcut istorie în Ungaria. Printre cei care sunt așteptați la Satu Mare se numără Végh, Szűcs, Arany, Milovanovic, Dragóner, Desztanik, Bubcsó, Szkukalek, Szeiler, Lipcsei, Szekeres, Keller, Horváth, Wukovics şi Szenes. Ultimul a fost jucătorul Olimpiei în urmă cu 20 de ani așa că va evolua câte o repriză la ambele formații.

Olimpia are o listă lungă de invitați, circa 60 de jucători din vechea generație. Printre cei care sunt așteptatați la stadion se numără Gabi Both, Didi Prodan, Ludovic Keizer, Mircea Bolba, Naom, Sandu Matei, Gabor Gerstenmaier, Florin Fabian, Andrei Balog, Bathori, Aurel Boc, Tibi Szilagyi, Tibi Csik, Puiu Melnic etc. Dar vedeta reuniunii ar putea fi antrenorul Emerich Jenei. Venerabilul antrenor, legat prin soție de orașul nostru, a stat pe banca tehnică a Olimpiei la începutul anilor ’80 pentru o perioadă scurtă de timp. Domnia sa a acceptat invitația de a veni la această manifestare.

 

Sursa: fcolimpia.ro

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 23 august, 2013

1 Comment

  1. public numeros, atmosfera super, organizare DEZASTRU! MECIUL trebuia sa inceapa la 18 si la ora 19 ferencvaros inca nu au ajuns! RUSINE

    Post a Reply

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.