Olimpia MCMXXI Satu Mare pierde meciul din Cupa României dar speră la calificare

Olimpia MCMXXI Satu Mare pierde meciul din Cupa României dar speră la calificare

Olimpia MCMXXI Satu Mare pierde meciul din Cupa României dar speră la calificare

Ieri, 31 iulie 2019, Olimpia MCMXXI Satu Mare a întâlnit pe stadionul Someșul, începând cu ora 17:30, pe SCM Zalău într-un meci ce a contat pentru Cupa României.

Nelu Donca, antrenorul galben-albaștrilor a început meciul în următoarea formula: Crișan Adrian – Vonet Răzvan, Nagy Leonard, Turșuc Călin, Filimon Gheorghe, Lăpușan George, Resende Kennedy, Chivari Denis, Puți Florin, Grigoraș Sorin, Srepler Erich.

Rezerve: Duca Vladut – Pop Sergiu, Pal Adam, Lakatos Istvan, Sician Mihai, Lauruk Ciprian, Lung Alin

Olimpia a deschis Grigoraș Sorin care a primit o pasa excelenta și singur cu portarul advers a trimis minge în plasa. Era 1-0 pentru Olimpia însa bucuria nu avea sa dureze mult intru cât SCM Zalău avea sa marcheze doua goluri prin fost jucător al Olimpiei 2010, Baican, care a surprins jucând atacant, la Olimpia 2010 a jucat pe post de portar.

Astfel la pauza Olimpia MCMXXI Satu Mare – SCM Zalău a fost 1-2.

In cea de a doua repriza Olimpia MCMXXI Satu Mare avea sa egaleze prin golul lui Lauruk Ciprian printr-o execuție superba din lovitura libera.

Astfel după cele 90 de minute de joc scorul avea sa fie 2-2 si s-a trecut astfel la prelungiri, doua reprize a câte 15 minute.

Cei de la SCM Zalău aveau sa marcheze și a treia oara prin acelas Baican și deși galben-albaștri au avut câteva ocazii bune de a marca, având inclusiv o bara, scorul înregistrat la final a fost Olimpia MCMXXI Satu Mare – SCM Zalău 2-3.

Deși a pierdut pe teren Olimpia MCMXXI Satu Mare se poate califica în turul următor intru cât cei de la SCM Zalău au folosit un jucător cu identitate falsa.

Conducerea clubului sătmărean a depus o contestație în acest sens astfel Olimpia MCMXXI Satu Mare are 99% șanse de a câștiga meciul la masa verde.

Sursa foto: GG Producion

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 01 august, 2019

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.