Olimpia Satu Mare obține prima remiză a sezonului pe terenul Energiei Negrești Oaș

Olimpia Satu Mare a făcut deplasarea la Negrești Oaș unde a întâlnit echipa din localitate, Energia, într-un meci

0
45

Olimpia Satu Mare a făcut deplasarea la Negrești Oaș unde a întâlnit echipa din localitate, Energia, într-un meci ce a contat pentru etapa a VIII-a a ligii a IV-a Elite, Seria A.

Antrenorul nostru, Ion „Lulu” Dragomir a aliniat pentru acest meci următorul unsprezece: Vlăduț Duca – Alin Lung, Florin Palinceac, Călin Turșuc (cpt.), Alin Gombar, Mizsei Zoltan, Lucian Dascăl, Akman Evran, Șuveg Nandor, Raul Ștef, Srepler Erich
Rezerve: Ciprian Lauruk, Mezei Tamas, Adrian Sabou, Radwan Ryan, Mihai Sirian, Ioan Rus, Darius Catricicău

De cealaltă parte, Vasile Pop, antrenorul-jucător al celor de la Energia a început meciul cu următoarea formulă: Gergely Andrei – Teodor Pop, Lucian Pop (cpt.), Răzvan Lupu, Daniel Ilban, Lucian Homorozan, Valentin Chiver, Vasile Pop, Mihai Gherghel, David Medve, Vasile Pomean
Rezerve: Răzvan Pop, Darius Băcanu, Sebastian Stan, Timotei Rusu, Lucian Lohan, Flavius Goia, Mihai Deac

Partida a fost arbitrată la centru de către Vidican Rareş ajutat de pe margini de către Soponar Răzvan Ionuț. Observator a fost Iosif Vigu.

A fost un meci in care jucătorii Olimpiei au luptat pentru orice minge încercând sa scoată un rezultat bun, ceea ce s-a si întâmplat chiar daca tabela a rămas neatinsă până la finalul meciului. Aceasta a fost prima remiză pentru Olimpia Satu Mare din acest sezon și primul scor alb din cadrul ligii a IV-a Elite din acest sezon. Olimpia Satu Mare rămâne singura echipă căreia cei de la Energia nu au reușit să îi perforeze poarta in acest sezon.

In urma acestui rezultat Olimpia Satu Mare a rămas pe locul trei în clasament în timp ce Energia Negrești Oaș a urcat pe primul loc al clasamentului cel puțin pana mâine când ocupantele locurilor doi și patru se întâlnesc într-un meci direct.

La nivelul juniorilor Energia Negrești Oaș – Olimpia Satu Mare 3-2.

Etapa următoare Olimpia Satu Mare primește vizita celor de la Turul Micula.

 

Comentarii Facebook