Olimpia Satu Mare poate renaste cu ajutorul suporterilor

Olimpia Satu Mare poate renaste cu ajutorul suporterilor

Olimpia Satu Mare poate renaste cu ajutorul suporterilor

Pe site-ul clubului FC Olimpia a aparut un articol care ne face sa fim optimisti: Olimpia va renaste cu ajutorul suporterilor inimosi. 

„Pentru a nu își face unii propriile scenarii legat de ceea ce ne propunem, vă vom prezenta principalele idei care au stat la baza deciziei de a înființa noul club. Având în vedere desfășurarea evenimentelor din ultima vreme, depunctarea, perspectiva excluderii din campionat și inevitabila desființare a clubului am luat în calcul posibilitățile de continuare a activității fotbalistice sub sigla Olimpia.

Pentru că semnalele dinspre cei ce ar fi putut, cu bani publici bineînțeles, să reînvie clubul erau neclare, de asemenea unele afirmații făcute de apropiați ai acestora în mediul virtual, afirmații în care noi, #VoluntariOlimpiști, eram priviți ca un obstacol în reînființarea Olimpiei, am decis să ne gândim serios la înființarea unui club de fotbal care să poarte acest nume.

După consultări cu persoane familiarizate cu fenomenul fotbalistic din eșaloanele inferioare am ajuns la concluzia că în primul an putem asigura activitatea clubului in liga a-5-a fără mari probleme. Din cotizațiile noastre plus ale celor apropiați nouă avem posibilitatea acoperirii cheltuielilor pentru Liga a-5-a. Cu un lot format în primul an din amatori și jucători aflați la finalul junioratului putem porni la drum.

Dorim să contactăm administratorii stadionului Olimpia pentru a putea disputa meciurile de acasă pe acest stadion. Gratuit sau contra-cost, asta rămâne de văzut. În timpul primului sezon ne propunem să identificăm surse de finanțare mai serioase care să asigure un buget necesar promovării în liga a 3-a, buget nu foarte greu de atins dar care momentan este peste posibilitățile financiare ale voluntarilor.

Am identificat câteva afaceri conexe care să aducă bani clubului, ne vom concentra pe atragerea membrilor cotizanti cu un sistem de carduri asemănător celui de la Poli Timișoara și nu în ultimul rând vom căuta sponsori dispuși să își asocieze numele cu cel al clubului nostru. Știm că numele de Olimpia a fost șifonat copios in ultimii ani însă suntem siguri că dacă vom dovedi seriozitate, așa cum au făcut și alții în alte orașe, vom convinge destui sponsori să ni se alăture.

Suntem conștienți că începând cu liga a 3-a cheltuielile vor crește. Aici vom încerca depunerea de proiecte la Consiliul Local și cel Județean, proiecte punctuale bazate pe transparență și seriozitate. Dar nu vom forța niciodată promovarea fără garanția fondurilor necesare desfășurării activității. Teoretic totul sună bine dar fără eforturi nu vom reuși. Trebuie să fim atenți să drămuim fiecare bănuț pentru a nu pune în pericol din nou numele de Olimpia. Pentru aceasta am decis ca in cadrul noului club să fie remunerați exclusiv jucătorii si staff-ul tehnic, bineînțeles la nivelul fiecărei ligi în care vom activa.

Așteptăm alături de noi toți sătmărenii care sunt dispuși să se gândească la ce pot face ei pentru Olimpia și nu la ce poate face Olimpia pentru ei. Pe scurt acesta este planul. La treabă!” 😊 #OlimpiaSuntemNoi

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 07 februarie, 2018

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.