Olimpia se întoarce neînvinsa din deplasarea de la Micula

0
91

In etapa a IX-a, a ligii a IV-a, Olimpia Satu Mare a avut o deplasare grea la Micula unde a întâlnit, duminica, 20 octombrie 2019, cu începere de la ora 14:00, ocupanta locului trei Turul Micula.

Pentru acest meci antrenorul galben-albaștrilor Nelu Donca a aliniat următorul unsprezece de start: Sugar Alex – Filimon Gheorghe, Tursuc Calin (c), Lung Alin, Lauruk Ciprian, Vonet Razvan, Chivari Denis, Resende Kennedy, Srepler Erich, Puti Florin, Grigoras Sorin.

Meciul începe bine, ambele echipe se tatonează și în minutul 23 în urma unei centrări de pe partea stânga, un fundaș de la Micula trimite mingea cu capul spre propria poarta unde portarul Turului respinge mingea care ajunge la Grigoraș Sorin si cu poarta goala acesta înscrie pentru Olimpia.

Gazdele nu se lasă impresionate de acest lucru și înscriu de doua ori, însa la pauza scorul avea sa fie cu totul altul, în minutul 35 Srepler Erich primește o minge la mijlocul terenului și expediază un șut de la aproximativ 30 de metri, mingea prinde pământul înaintea portarului și intra în poarta.

Astfel, scorul la pauza dintre Turul Micula si Olimpia Satu Mare a fost 2-2.

In cea de-a doua repriza cei de la Micula reușesc un contra-atac, Lung Alin îl faultează în careu pe atacantul Turului iar arbitrul bihorean, Omut, dictează lovitura de la unsprezece metri pentru Micula și astfel Turul trece din nou în avantaj.

In minutul 66 in urma unei actiuni pe partea dreapta, la o centrare pe jos, Grigoras Sorin urmareste mingea si o deviaza in poarta, astfel Olimpia reuseste egalarea. Pana la final ambele echipe au mai avut ocazii de a marca insa scorul de pe tabela a ramas neschimbat.

Astfel duelul dintre ocupanta locului trei, Turul Micula și ocupanta primului loc, Olimpia Satu Mare s-a încheiat nedecis, cu scorul de 3-3.

La meci a fost prezenta și galeria Olimpiei care și-a incurajat favoriții din primul pana în ultimul minut.

Etapa următoare Olimpia Satu Mare întâlnește acasă pe Voința Lazuri.

Meciul a fost transmis in mod video pe pagina de facebook a Voluntarilor Olimpisti

Comentarii Facebook