Persoane bănuite de comiterea unor furturi identificate de polițiștii sătmăreni

La data de 21 octombrie a.c., polițiștii careieni au fost sesizați de către un bărbat, de 68 de ani, din Carei,

0
29

La data de 21 octombrie a.c., polițiștii careieni au fost sesizați de către un bărbat, de 68 de ani, din Carei, despre faptul că la aceeași dată, persoane necunoscute i-ar fi sustras o bicicletă din spatele unui local, din Carei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, tot ieri, 21 octombrie a.c., persoana bănuită de comiterea furtului, ca fiind un tânăr, de 17 ani, din Carei.

Prejudiciul a fost recuperat și restituit părții vătămate.

Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

La data de 7 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Petrești au fost sesizați de către Ocolul Silvic Asociația Salcâmul Ciumești despre faptul că în perioada 29 septembrie a.c. – 7 octombrie a.c., persoane necunoscute ar fi sustras 17 arbori de esență salcâm și malin, din trupul de pădure aflat în extravilanul localității Sanislău.

Astfel, în urma cercetărilor efectuate polițiștii au identificat persoanele bănuite că ar fi sustras arborii ca fiind doi bărbați, de 40, respectiv 50 de ani, ambii din comuna Sanislău.

Prejudiciul a fost recuperat parțial. În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de tăiere fără drept de arbori și furt de arbori.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

 

Comentarii Facebook