Peste 40 de sancțiuni contravenționale aplicate de polițiștii rutieri sătmăreni

Peste 40 de sancțiuni contravenționale aplicate de polițiștii rutieri sătmăreni

Peste 40 de sancțiuni contravenționale aplicate de polițiștii rutieri sătmăreni

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 23 martie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 40 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, la data de 23 martie a.c., pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de urgență, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 40 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 9 500 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 4 conducători auto.

Infracțiune rutieră constată în flagrant delict de polițiști

Ieri, 23 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Negrești Oaș au depistat un minor, de 16 ani, din comuna Vama, la volanul unui autoturism pe raza localității de domiciliu fără a poseda permis de conducere de nici o categorie.

În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 24 martie, 2020

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.