duminică, mai 28, 2023
No menu items!

AcasăSPORTPrestația lui Istvan Kovacs în finala Conference League apreciată de specialiști

Prestația lui Istvan Kovacs în finala Conference League apreciată de specialiști

Brigada din România condusă de careianul Istvan Kovacs a a avut o prestație bună, fără prea multe probleme, iar la final a fost premiată de oficialii UEFA.

Sport.ro scrie că „La festivitatea de premiere, primii care și-au primit medaliile au fost arbitrii. Jucătorii Romei s-au așezat pe două rânduri, iar Istvan Kovacs, Ovidiu Artene și Vasile Marinescu au trecut printre fotbaliștii lui Jose Mourinho, fiind felicitați.„

Gsp.ro titrează ,, Christina Unkel, arbitru american, a remarcat cum Istvan Kovacs a ținut pasul cu ușurință cu jucătorii de pe teren atunci când aceștia accelerau.

„Vreți să vedeți un atlet? Deschideți televizorul pe Roma- Feyenoord, finala Conference League, și priviți cum Istvan Kovacs nu doar că ține pasul cu Tammy Abraham în sprint, dar îi lasă în urmă pe ceilalți atacanți ai Romei. Se antrenează mai bine decât jucătorii”, a scris aceasta. ,,

Istvan Kovacs, Ovidiu Artene și Vasile Marinescu, cei trei arbitri români din finala Conference League, au fost incluși de FIFA în lotul de arbitri care vor conduce partide la Campionatul Mondial din Qatar.

Comentarii Facebook
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.