Prognoza meteo pe urmatoarele 3 luni.Cum va fi vremea de Craciun si Revelion.

Prognoza meteo pe urmatoarele 3 luni.Cum va fi vremea de Craciun si Revelion.

Prognoza  meteo pe urmatoarele 3 luni.Cum va fi vremea de Craciun si Revelion.

Decembrie

In luna decembrie, temperaturile medii lunare vor fi, in general, apropiate de normele climatologice, iar in sud-estul si local in sudul si vestul tarii valorile termice pot fi mai ridicate.

In privinta precipitatiilor, se vor inregistra valori peste mediile multianuale in centrul, vestul si local in sudul si sud-estul tarii, iar in rest vor fi normale.

Ianuarie

Temperatura aerului va avea in general valori apropiate de mediile climatologice in centrul, nordul si local vestul tarii. In rest, va fi cald pentru aceasta perioada.

Cantitatile lunare de precipitatii vor fi in general apropiate de mediile multianuale in estul, sud-estul si sudul tarii, iar in restul regiunilor vor avea o tendinta de excedent.

Februarie

Temperaturile vor fi normale pentru perioada respectiva, exceptand sud-estul, sudul si local vestul tarii, unde valorile termice vor fi mai ridicate decat cele normale.

Cantitatile lunare de precipitatii vor prezenta in general o tendinta spre excedent, exceptand estul, sud-estul si local sudul tarii, unde acestea vor fi apropiate de mediile multianuale.

Sursa: meteoromania.ro

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 30 noiembrie, 2015

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.