Proiectul „Seri Pozitive” : Tema lunii Octombrie, la Carei, este: ”Cine sunt eu cu adevărat?”

Proiectul „Seri Pozitive” este iniţiat de Asociaţia Schimbare Pozitivă din Cluj cu scopul de a crea un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii pe teme bine definite conduse de oameni cu experienţă. Participând la astfel de întâlniri poți găsi soluții la problemele care te frământă, poți socializa şi cunoaște oameni noi sau poți chiar lega prietenii. Invitaţii acestor seri sunt oameni din comunitate care te pot inspira să faci şi tu schimbări pozitive în viaţa ta.

Serile pozitive se desfășoară în Cluj, Satu Mare, Carei, Iași și București. În Satu Mare și Carei, întâlnirile sunt coordonate de Delia Danea – psiholog&trainer programe de dezvoltare personală.

Tema lunii Octombrie, la Carei, este: Cine sunt eu cu adevărat?”

Invitat: Zsolt Papp

„Cine sunt eu cu adevărat ?”- Întrebarea aceasta mi-a aprins un beculeț în mine, în ființa mea. Mi-am promis că voi reuși să mă cunosc, să-mi pun întrebări, să-mi răspund și până la urmă să mă redescopăr sau măcar să-mi ofere ceva acel răspuns. M-am gândit să vorbesc despre cine sunt eu cu adevărat. Am trecut prin multe experiențe de viață. Am urmat școala, facultatea, m-am căsătorit, am un copil. Am avut momente de bucurie, de frustrări de neîmpliniri și împliniri, de toate. Când cineva mă rănea, mă gândeam mereu: eu de ce trebuie să suport. Uneori am ales să tac, alteori să suport, câteodată să mă răzbun chiar. Eram poate nesigur pe mine, sensibil sau nu aveam răbdare cred. Au fost și momente în care debordam de fericire, simțeam că lumea e la picioarele mele. Alteori mă clătinam pe drumul meu, credeam că e imposibil să pot da de un drum drept fără obstacole.

După mult timp am realizat că viața îmi dă câteva semne, mă trage de mânecă, mă atenționează că trebuie să lupt pentru experiențele mele și voi reuși. A fost mereu o luptă cu mine însumi, poate că înainte vreme nu aveam nici informațiile necesare dar nici credința necesară. Nu știam care este rolul meu aici pe pământ. Am învățat pe parcurs că totul depinde de mine, de voința mea, de credința mea. Pe zi ce trecea, mai mult mă răscolea această căutare. Nu-i mai vedeam sensul și mai ales, capătul. Mă gândeam că ceilalți ar trebui să știe cine și cum sunt și nu e vina mea că viața e dură, așa că ceilalți ar trebui să mă ajute, nu eu să mă chinui singur cu întrebări și răspunsuri (rolul victimei). Și totuși, am vrut să continui. Voiam să văd cine sunt cu adevărat în spatele rolurilor jucate de-a lungul timpului. Prin metoda aceasta, pe măsură ce zilele treceau, mi-am dat seama cine voiam să fiu, ce roluri preferam, ce așteptări aveam de la viață. Acum pot să afirm cu responsabilitate că 90% știu cine sunt eu cu adevărat! Drumul căutărilor mele continuă, am multe să mai descopăr la mine măcar să-i descopăr pe cei 10% care mi-au mai rămas.

Te aștept cu drag la Seara pozitivă a lunii Octombrie și sunt convins că povestea mea te poate inspira.

Data:  14 Octombrie 2014, ora 18.00-20.00

Locația:Pizzerie – Restaurant Ali Baba, str. 1 Decembrie 1918, nr 14

Înscrieri, aici: http://schimbarepozitiva.ro/pre-uiesc-fiecare-clip-din-via-a-mea/

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine.

Partenerii Serilor Pozitive Carei sunt: Pizzeria – Restaurant Ali Baba, Radio Transilvania Carei, SM Live, Jurnalul de Nord Vest, Sătmăreanul și Jurnalul de Satu Mare.

Persoana de contact: Delia Danea – Psiholog&Trainer, coordonator proiect Seri Pozitive Satu Mare, telefon 0745 – 612899, e-mail: contact@viata-un-dar.ro

 

 

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 08 octombrie, 2014

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.