S-au desfasurat traditionalele Memoriale Gh.Ola si Gh.Ene

S-au desfasurat traditionalele Memoriale Gh.Ola si Gh.Ene

S-au desfasurat traditionalele Memoriale Gh.Ola si Gh.Ene

Zilele trecute,in sala Ecaterina Both din Satu Mare,s-au desfasurat traditionalele Memoriale Gh.Ola si Gh.Ene,pentru copii nascuti in anul 2009, respectiv 2010.
La ambele competitii au participat 5 echipe:Primavera,Kinder Carei,LPS SM,Il Calcio si Juniorul.S-a jucat in sistem fiecare cu fiecare,4 jucatori plus portar,cu mentiunea ca fiecare echipa trebuia sa alinieze doua echipe.

La GH.Ola, baietii de la Primavera au reusit doua victorii,8-0 cu Il Calcio si 5-2 cu Kinder Carei si doua infrangeri,1-6 cu LPS si 1-2 cu Juniorul,dar jocul a fost unul care a incantat si asta ne bucura cel mai mult.
In urma rezultatelor,Kinder Carei este echipa care a terminat pe primul loc si care va reprezenta judetul Satu Mare la turneul zonal.

La Gh.Ene,Primavera a castigat fara drept de apel toate cele 4 jocuri si a terminat pe primul loc,astfel ca baietii de la Primavera s-au calificat la turneul zonal,care va avea loc in luna decembrie.
Jocul copiilor a incantat asistenta,iar stilul de joc combinativ specific clubului Primavera s-a vazut si la aceasta categorie de varsta.

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 01 noiembrie, 2018

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.