Scandal între două grupuri la Valea Vinului

Scandal între două grupuri la Valea Vinului

Scandal între două grupuri la Valea Vinului

Printr-un apel 112, polițiștii Secției Rurale Valea Vinului au fost solicitați în data de 03.06.2017, la ora 15.05, să intervină pentru aplanarea unui conflict izbucnit în centrul comunei.

Ajunsă la fața locului, patrula de ordine și siguranță publică a secției rurale a constatat că, în urma unor discuții contradictorii, între două grupuri formate din mai multe persoane aflate pe terasa unui bar din localitate, a izbucnit un scandal, care a degenerat într-o încăierare.

Toți cei implicați în scandal au fost conduși la sediul poliției pentru audieri, fiind identificate astfel 6 persoane din județele Maramureș și Sălaj și una din comuna Vama, județul Satu Mare, respectiv un bărbat de 40 de ani, singurul de altfel care a suferit leziuni traumatice, fiindu-i acordate îngrijiri medicale de specialitate la fața locului, de către un echipaj de ambulanță.

Cercetările vor continua sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încăierare, urmând ca la final să fie dispuse măsuri legale.

Tot polițiștii Secției Rurale Valea Vinului au intervenit în data de 03.06.2017, la ora 20:35, la solicitarea unui bărbat de 64 de ani din Satu Mare, aflat la pescuit pe râul Someș, pe raza localității Ambud și care a reclamat faptul că persoane necunoscute, i-au sustras șapte undițe de mărci diferite, cauzându-i un prejudiciu de peste 1000 lei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii secției rurale au identificat trei tineri din Ambud, cu vârste între 21 și 24 ani, ca fiind principalii bănuiți de comiterea furtului. De la aceștia au fost recuperate undițele, care au fost restituite proprietarului de drept, urmând ca cei trei tineri să răspundă penal pentru comiterea infracțiunii de furt.

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 06 iunie, 2017

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.