Se închide Aquapark Satu Mare

Se închide Aquapark Satu Mare

Se închide Aquapark Satu Mare

Începând de LUNI – 21 septembrie, Imperiul Apelor Aquastar Satu Mare își suspendă temporar activitatea din cauza restricțiilor emise de Guvernul României. Conform hotărârii nr. 782 din 14 septembrie 2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 15 septembrie 2020, piscinele din zona acoperită și saunele rămân în continuare închise până la revocare.
De ce a fost mai rău, nu am scăpat!

,,Am sperat până în ultimul moment că Guvernul își va chimba punctul de vedere și ne va permite în continuare distracția și relaxarea în partea interioară a complexului Aquastar, însă din păcate nu a fost așa… Noi totuși rămânem optimiști și în speranța unui viitor mai bun vă dorim multă sănătate și să ne vedem cu bine cât mai curând„ au spuns reprezantantii Aquapark.
Pentru a fi la curent cu noutățile și informațiile despre Aquastar, vizitați regulat pagina oficială www.aquastarsatumare.ro !
,,Până duminică – 20 septembrie inclusiv, vă stăm la dispoziție și vă așteptăm să vă distrați pe tobogane, să vă relaxați în bazinele cu apă termală, să vă simțiți bine în piscinele exterioare cu apă încălzită și să luați o masă pe placul dumneavoastră pe terasa sau restaurantul complexului Aquastar.„

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 16 septembrie, 2020

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.