Seara de rock in Satu Mare cu Florian Acoustic

Seara de rock in Satu Mare cu Florian Acoustic

Seara de rock in Satu Mare cu Florian Acoustic

Iubitorii de rock, si nu numai, sunt invitati vineri, 27 iunie, in localul Zeppelin Pub – Satu Mare, incepand cu ora 20, la un concert sustinut de trupa satmareana Florian Acoustic.

Va invitam la o calatorie muzicala in care cele mai celebre hit-uri rock din anii ‘80 se vor impleti cu cele contemporane, intr-un ambient acustic de exceptie asigurat de doua chitari electroacustice si o voce, intr-un cuvant FLORIAN ACOUSTIC. Piese cunoscute din aria rockului international de referinta precum Whitesnake, Bruce Dickinson, Ozzy Osbourne, Judas Priest, AC/DC, Skid Row, Guns N’Roses, Bon Jovi, Scorpions, Pink, ZZ Top se vor regasi in prelucrarile acustice marca FLORIAN ACOUSTIC.
Membrii trupei au o experiență vastă în muzică și au împărțit aceeași scenă cu nume consacrate precum Bonfire, Evergrey, Pain, Ossian sau trupe romanesti cum ar fi Iris, Cargo și Trooper. Acestia sunt:
GABI CSELE – profesor de chitară, directorul Scolii de muzica “Net Music” din Satu Mare;
FLORIAN OPRE-ZAZULA – alături de trupa Crimson a realizat un DVD unicat în Romania, “Whitesnake Tribute”; cunoscut și datorită participărilor la sho w-urile TV “X Factor” și “Vocea Romaniei”;
LASZLO SALLAI – profesor de chitară, experiență de peste 20 ani în domeniu; Alte informatii se pot gasi pe pagina de facebook a trupei (www.facebook.com/florianuacoustic).

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 23 iunie, 2014

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.