Secretele unei companii de succes. Interviu cu Oszkar Szabo, managerul PRIMA TAXI

Secretele unei companii de succes. Interviu cu Oszkar Szabo, managerul PRIMA TAXI

Secretele unei companii de succes. Interviu cu Oszkar Szabo, managerul PRIMA TAXI

Cei care calatoresc cu taxiul in Satu Mare stiu ca PRIMA Taxi a incercat si chiar a reusit sa ridice standardele prin modelele de autoturisme si prin tinuta soferilor. Pentru a afla cat mai multe detalii, am stat de vorba cu omul din spatele brandului PRIMA TAXI, Szabo Oszkar, unul dintre tinerii de succes din orasul Satu Mare .

smlive.ro: Ce poti sa ne spui despre inceputurile Prima Taxi?
O.S.: Prima Taxi a luat fiinta in anul 2003 cu doar 6 masini si 2 colaboratori pornind de la visul si dorinta de a face ceva nou in oras si de a aduce Satu Mare la nivelul la care sunt alte orase mari din tara.

smlive.ro: Care a fost cel mai frumos moment in istoria de pana acum a companiei Prima Taxi?
O.S.: Cele mai frumoase moment din istoria de pana acum a Prima Taxi au fost aniversarile de peste ani, ne aducem cu placere aminte de atmosfera electizanta oferita de Teatrul de Vara unde am avut ca invitati cele mai mari nume din muzica de la acea vreme din Romania si din Ungaria.

smlive.ro: Cate taxiuri cuprinde flota PRIMA TAXI?
O.S.: In acest moment, Prima Taxi se bazeaza pe o flota formata din 250 de autoturisme si de un dispecerat ultramodern, unde avem o harta digitala care arata in fiecare moment pozitia fiecarui autoturism.

smlive.ro: In afara de taxi, Prima Taxi inchiriaza si masini. Ce autoturisme pot inchiria cei care vor sa fie clientii vostri?
O.S.: Flota Prima Taxi rent a car cuprinde autoturisme din toate categoriile, atat mici si mari cu 5 locuri si 7 locuri atat din categoria economy cat si categoria lux.

smlive.ro: Prima taxi este renumita pentru limuzinele pe care le are in flota. Care a fost cea mai frumoasa masina care a transportat satmarenii sub sigla PRIMA TAXI?
O.S.: Depinde de gusturile fiecaruia. Am avut Audi A8, Range Rover, Mercedes S Klass, Audi Q7 tocmai iesite de pe poarta fabricii.

smlive.ro: Satmarenii care au participat la aniversarile Prima taxi sunt curiosi sa afle cand se vor repeta show/rile de senzatie cu invitati renumiti, printre care BUG Mafia, LL Junior si multi altii ?
O.S.:Timpurile si prioritatile satmarenilor s-au schimbat peste timp, dar nu excludem ca la o aniversare viitoare sa facem o surpriza si sa facem un nou show grandios.

smlive.ro: Cat de mult s-a schimbat viziunea si politica PRIMA TAXI de-a lungul timpului?
O.S.: Viziunea si politica Prima Taxi s-a schimbat total, odata cu trecerea timpului pentru a fi in rand cu vremea in care traim. Mizam din ce in ce mai mult pe calitatea servicillor, pentru aceasta am facut aplicatia „PRIMA TAXI” un lucru la care acum cativa ani nici macar nu visam. O astfel de aplicatie este foarte utila pentru noi dar si pentru clienti.

smlive.ro: Cu ce vine Prima Taxi in plus fata de alte companii ?
O.S.: Incercam sa tinem standardele ridicate asa cum vedem la companiile din Occident. Punem foarte mare accent pe tinuta soferilor, ne bazam pe un parc auto foarte modern si reinnoit periodic, incercam sa mizam cel mai mult pe calitatea serviciilor oferite. Si sa nu uitam ca Prima Taxi face si livrari.

smlive.ro: Cum ai ajuns ajuns a concluzia ca Satu Mare este pregatit de o aplicatie pentru taxi?
O.S.: Satmarenii sunt la acelasi nivel cu cei din marile orase asa ca merita servicii pe masura asteptarilor, nu pe masura orasului.

smlive.ro: Cand se va lansa mult asteptata varianta pentru iOS a aplicatiei?
O.S.: In aceste zile facem tot posibilul si ne axam pe lansarea cat mai rapida a variantei pentru iOS a aplicatiei, asa ca putem sa spunem ca in cel mai scurt timp, pana in decembrie, aplicatia va putea fi instalata si pe Iphone.

smlive.ro: Au fost rezerve din partea soferilor de a folosi aplicatia PRIMA TAXI? Dar din partea clientilor?
O.S.: Conform asteptarilor, au fost rezerve, fiindca trecere de la vechi la nou si cei mai in varsta nu suporta usor schimbarile si tehnica noua etcā€¦ dar, pana la urma s-au adaptat si acum sunt foarte multumiti.

smlive.ro: Ce tinuta se impune sa aiba un sofer de taxi?
O.S.: Tinuta trebuie sa fie ireprosabila si cel putin decenta, la camasa. Consideram ca este o forma de respect la adresa clientului.

smlive.ro: Ce noutati vor fi in viitorul apropiat al companiei PRIMA Taxi?
O.S.: In curand se va putea plati din aplicatie sau cu cardul.

smlive.ro: Cum se caracterizeaza clientul tipic al PRIMA TAXI? Ce pretentii are?
O.S.: Clientul are asteptari mari. Asteapta in primul rand siguranta si curatenie, respect din partea celor cu care interactioneaza, sofer sau dispecer, cel mai scurt traseu, dar intotdeauna serviciile se ridica la nivelul asteptarilor.

smlive.ro: Ne poti spune o intamplare comica printre taximetristrii satmareni?
O.S.: Consideram ca intamplarile cu oameni sub influenta alcoolului nu sunt comice, asa ca o intamplare comica a fost atunci cand o doamna a comandat, a sunat si a cerut un taximentrist simpatic care sa fie dispus sa urce la ea cu o sticla de vin.

smlive.ro: Ce le transmiti clientilor PRIMA Taxi?
O.S.: Multa santatate si multe realizari. Sa vada lucrurile din jurul lor mai pozitiv, deoarece am vazut multa deznadejde si tristete in randul satmarenilor si sa nu uite ca pot in continuare conta pe noi.

 

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 07 noiembrie, 2018

3 Comments

  1. Bravooo sefu!!Suntem mandri de tine. šŸ™‚

    Post a Reply
  2. La multi ani Prima Taxi !!!! Sunt mandra de faptul ca apartin de aceeasta companie

    Post a Reply
  3. FelicitĆ ri Prima Taxi sunt foarte multumitĆ  de serviciile dvs.!

    Post a Reply

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.