Semifinala ligii a V-a: Olimpia MCMXXI Satu Mare – Unirea Bercu 9-0 (3-0)

Semifinala ligii a V-a: Olimpia MCMXXI Satu Mare – Unirea Bercu 9-0 (3-0)

Semifinala ligii a V-a: Olimpia MCMXXI Satu Mare – Unirea Bercu 9-0 (3-0)

Ieri, 9 iunie 2019, Olimpia MCMXXI Satu Mare a jucat semifinala campionatului ligii a V-a in compania echipei Unirea Bercu. Partida s-a jucat pe teren neutru la Dorolt.

Acest meci, antrenorul galben-albastrilor, Nelu Donca, l-a inceput in urmatoarea formula: Adrian Crisan – Leonard Nagy, Razvan Vonet, Calin Tursuc, Geo Filimon, Mihai Sician, Sergiu Pop, Marius Oprea, George Lapusan, Denis Chivari, Florin Puti

Uniera Bercu incepe in forta meciul si in minutul 2 primeste o lovitura de la unsprezece metri, insa o rateaza.

Incet, incet galben-albastri se trezesc si incep sa domine partida, astfel in minutul 6, Geo Filimon, dupa ce a executat cornerul, mingea i-a revenit si l-a surprins pe portarul advers cu un sut la coltul scurt. Apoi in minutul 23 Florin Puti mareste avantajul satamarenilor ducand scorul la 2-0, ca in minutul 30 acelasi Florin Puti sa inscrie din nou pentru galben-albastri, dintr-un penalty stabilind si scorul de la pauza: Olimpia MCMXXI Satu Mare – Unirea Bercu 3-0

La reuluarea jocului Olimpia MCMXXI reuseste sa modifice tabela inca de sase ori in favoarea sa prin Sergiu Pop in minutul 48 pentru 4-0. In minutul 70 a fost un autogol al celor din Bercu si scorul a ajuns la 5-0 pentru Olimpia MCMXXI. In minutul 73 Florin Puti isi pune din nou numele pe lista marcatorilor si scorul ajunge la 6-0. Apoi in minutul 77 Mihai Sician duce scorul la 7-0 ca in ultimele zece minute Florin Puti sa mai inscrie de inca doua ori in munutele 80 si 90.

Astfel scorul consemnat la finalul meciului a fost Olimpia MCMXXI Satu Mare – Unirea Bercu 9-0 si echipa suporterilor olimpisti mai are un pas pentru a obtine promovarea.

La finalul meciului jucatorii au sarbatorit victoria impreuna cu suporterii

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 10 iunie, 2019

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.