Seri Pozitive: Tema lunii aprilie „Cum să faci să-ți fie bine”

Seri Pozitive: Tema lunii aprilie „Cum să faci să-ți fie bine”

Seri Pozitive: Tema lunii aprilie „Cum să faci să-ți fie bine”

Asociaţia Schimbare Pozitivă din Cluj-Napoca vă invită la Seri Pozitive, seri de socializare și încărcare cu energie pozitivă.

Scopul acestor întâlniri este de a crea un cadru de socializare și împărtăşire de informaţii, sub forma unor teme actualepe domenii de interes susținute de invitați din comunitate cu experiență în domeniul prezentat. La finalul întâlnirii iți propunem o jumătate de oră de socializare pentru a integra mai bine informațiile primite și a împărtăși din experiența personală cu ceilalți.
Întâlnirile din Satu Mare au loc o dată pe lună și sunt conduse de către Delia Danea – psihoterapeut.
Tema lunii aprilie
„Cum să faci să-ți fie bine”
Invitată: Oana Mîndruț
Oana Mîndruț este președinta asociației Life Education for All, autoare a două cărți, un om care și-a restartat viața și poate preda cu ușurință lecția curajului și a asumării.
Detalii despre activitățile ei găsiți detalii aici:
http://www.lifeeducationforall.org/, https://www.facebook.com/lifeeducationforall/, https://www.facebook.com/ArtaDeATraiCuEleganta/
Oana va susține o prezentare despre Cum să faci să-ți fie bine. Ne va vorbi despre sens, curaj, altruism și despre legătura dintre fericire și bunătate. Participanții vor fi inspirați, prin exemple reale, să-și caute și să-și descopere sensul vieții, vor învăța despre importanța asumării și a unei prezențe conștiente în propria viață.
În cadrul acestui eveniment Oana va oferi la tombolă 4 cărți.
Data: 23aprilie 2019, ora 18:00 – 20:00
Locația: Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu”, Bld. Transilvania, Nr. 3, Et. 1
Înscrieri:https://schimbarepozitiva.ro/cum-sa-faci-sa-ti-fie-bine/
Pentru o mai bună organizare, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE minimă recomandată de 20 lei, necesară pentru susținerea acestui proiect adresat comunității.
Partenerii Serilor Pozitive Satu Mare sunt: Centrul Cultural ”G.M. Zamfirescu”, SM Live, Sătmăreanul, Jurnalul din Ardeal, Jurnalul de Satu Mare.
Persoana de contact: Delia Danea – psihoterapeut, coordonator proiect Seri Pozitive Satu Mare, telefon 0773 – 974.519 , pagina facebook Delia Danea – Psihoterapeut

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 12 aprilie, 2019

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.