Târg de nunți „Let’s Wedding” la cea de-a treia ediție

Târg de nunți „Let’s Wedding” la cea de-a treia ediție

Târg de nunți „Let’s Wedding” la cea de-a treia ediție

Târgul de nunți Let’s wedding Satu Mare este un eveniment dedicat în totalitate viitorilor miri precum și organizatorilor de evenimente.

Expoziția care lansează sezonul de nunți 2020 va avea loc în perioada 7-9 februarie 2020 la Hotel Dana, strada Careiului, nr.128.
Târgul de nunți Let’s wedding reunește majoritatea serviciilor de care veți avea nevoie pentru a realiza o nuntă de vis.

În perioada 7-9 februarie veți avea posibilitatea să vă alegeți rochia perfectă, costumul cel mai fit, florile cele mai frumoase, decorațiunile de vis, fotografi și videografi de seamă, torturi și prăjituri cu cele mai bune gusturi, inelul de logodnă și verighetele cele mai frumoase, ținute alese de la renumiți designeri, cocktailurile cele mai rafinate, cabine foto, oglinzi magice, cantareti, artisti…și lista nu se mai termină. Organizatorii vă vor aștepta cu cele mai originale idei și cele mai bune soluții pentru nunțile anului 2020.

Personalizează-ți evenimentul cu serviciile Let’s wedding și vei avea parte de o nuntă de vis!

Evenimentul aflat la cea de-a treia ediție este organizat de doamna Mandi Tunde și domnul Mandi Ștefan prin firma Partyservice Wedding & Events.

 

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 08 noiembrie, 2019

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.