Tășnădean reținut de polițiști pentru amenințare, hărțuire și nerespectarea măsurilor ordinului de protecție

0
37

La data de 04 mai a.c., în urma verificărilor efectuate, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Satu Mare au constatat faptul că un bărbat nu ar fi respectat măsurile dispuse printr-un ordin de protecție provizoriu, creându-i o stare de temere fostei sale concubine.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că, în perioada februarie-martie a.c., bărbatul, de 34 de ani, din localitatea Tășnad, și-ar fi urmărit fosta concubină, de 46 de ani, în mod repetat, până în proximitatea locuinței sale din Satu Mare și a locului de muncă, nerespectând astfel obligativitatea păstrării unei distanțe minime de 150 de metri față de aceasta.

Totodată, bărbatul ar fi apelat-o în mai multe rânduri pe femeie, creându-i o stare de temere.

În urma materialului probator administrat, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind depus în Centru de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, hărțuire și nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție.

Comentarii Facebook