Tășnădenii au o nouă facilitate pentru colectarea deșeurilor

Tășnădenii au o nouă facilitate pentru colectarea deșeurilor

Tășnădenii au o nouă facilitate pentru colectarea deșeurilor

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor orașului Tășnad, pe lângă sistemele moderne de colectare a deșeurilor menajere, oferim o noua facilitate discutată azi în cadrul unei ședințe extraordinare a Consiliului local: toate tipurile de deșeuri REZULTATE DIN CONSTRUCTII (MOLOZ din demolări, reparatii, modernizării și igienizari) vor fi preluate GRATUIT de catre Salgardenprest astfel:
– pana la 100 kg transportul pana la sediul firmei va fi realizat prin grija proprietarului care efectuează reparatia;
– peste 100 kg transportul va fi asigurat prin mijloacele auto ale firmei de salubritate. În acest caz este necesară programare prealabilă!

Molozul este recomandabil sa fie ambalat în saci corespunzători! Pentru cantități mari de moloz, va rugam sa solicitați anticipat începerii lucrărilor container(e) corespunzătoare! Programul de preluare sau pt relații va fi în fiecare zi lucrătoare intre orele 8 și 15. Pentru detalii o puteti contacta pe Dna MAIER Mariana, administrator al Salgardenprest!

În cazul în care apar neînțelegeri de orice fel, va rugam sa contactați secretariatul Primăriei Tășnad (0261848200), lasandu-va datele de contact!

Începând din data de 11 februarie 2020 Poliția locală va urmări cu si mai multa atentie abaterile de orice fel privind depozitarea ilegală a deșeurilor menajere în TOATE ZONELE NEAUTORIZATE ALE LOCALITATII (inclusiv prin sistemul de supraveghere de 80 de camere)!
Este considerată abatere și depozitarea necorespunzatoare (și/sau neglijenta) a deseurilor menajere în apropierea locurilor de colectare specializate!

TOTODATA, VA RUGAM SA ACORDATI O ATENTIE DEOSEBITA COLECTARII SELECTIVE SI DEPOZITARII CORESPUNZATOARE IN LOCURILE SPECIAL AMENAJATE ALE DIFERITELOR MATERIALE RECICLABILE:
– PLASTIC + AMBALAJE + PET (STICLE DE PLASTIC) + DOZE ALUMINIU
– HARTIE SI CARTOANE
– STICLA SI METALE!

Pentru deșeuri electrice, electronice și aparatură de uz casnic neutilizate, va rugam sa va adresați tot conducerii Salgardenprest.

Sursa: Primăria Tășnad

 

 

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 11 februarie, 2020

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.