Vedeţi când va fi inaugurat McDonald’s Satu Mare şi ce salarii promit pentru angajaţi

Vedeţi când va fi inaugurat McDonald’s Satu Mare şi ce salarii promit pentru angajaţi

Vedeţi când va fi inaugurat McDonald’s Satu Mare şi ce salarii promit pentru angajaţi

McDonald’s a deschis primul restaurant în România pe 16 iunie 1995, în Unirea Shopping Center din București. A fost primul pas în construirea unei povești de succes, care se dezvoltă în fiecare an.

În 2016, McDonald’s în România a devenit Premier Restaurants România, ca urmare a parteneriatului pentru dezvoltare încheiat cu Premier Capital, compania malteză care coordonează operațiunile McDonald’s din șase țări europene: Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România.

Astăzi, McDonald’s are 74 de restaurante în 22 de orașe din România și este liderul pieței de restaurante cu servire rapidă. În același timp, lanțul McCafé, are în prezent 29 de cafenele în România și crește de la an la an.

Conform unor informaţii de ultimă ora McDonalds va deschide la Satu Mare , în cursul acestui an, primul restaurant din judeţul Satu Mare. Mai exact se pare că marea deschidere este programată în cursul lunii septembrie 2019.

În acest sens, pe site-urile dedicate angajărilor au apărut anunţurile celor de la McDonalds care caută să recruteze opt persoane, pentru postul de manager trainee, la Satu Mare.

Anunţul de angajare pentru posturile din Satu Mare a aparut si pe pagina de Facebook oficială a celor de la McDonalds care promit un salariu până la 2700 de lei pentru viitorii angajaţi.

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 14 martie, 2019

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.