Veşti bune pentru sătmăreni. Vedeţi când se va deschide centrul comercial CEETRUS

Veşti bune pentru sătmăreni. Vedeţi când se va deschide centrul comercial CEETRUS

Veşti bune pentru sătmăreni. Vedeţi când se va deschide centrul comercial CEETRUS

Compania CEETRUS se află în stadiu avansat de construire a celui de-al doilea proiect mixt pe plan local, la Satu Mare. CEETRUS a cumpărat un teren de şapte hectare cu 1,5 milioane de euro, lipite de magazinul Auchan şi galeria comercială din Satu Mare, unde are în plan extindera extinderea cu 10.000 de mp. Pe restul terenului, compania va construi apartamente. 

„Suntem în faza de autorizare pentru partea de retail. Pe lângă dublarea suprafeţei comerciale, în conceptul de azi avem circa 300 de apartamente de oraş, pentru ca acolo vom merge pe căsuţe cu două etaje. De ce? Pentru ca PUZ-ului (nr. – planul urbanistic zonal) atât ne permite şi pentru că în Satu Mare se pare ca acesta este conceptul care răspunde cel mai bine nevoilor oamenilor”, a declarat Tatian Diaconu, CEO Ceetrus România în cadrul unei întâlniri cu presa. 

În primă fază se va construi partea comercială, iar dacă aceasta va fi finalizată în termen de un an, se va trece la construcţia componentei rezidenţiale.
 Finalizarea întregului proiect este prevăzută pentru 2021-2022. 

Fondat în 1976, Ceetrus este un dezvoltator global imobiliar, cunoscut până în iunie 2018 sub numele de Immochan, divizia imobiliară a grupului francez Auchan. Fostă companie comercială de real estate, Ceetrus s-a transformat din 2016, pentru a deveni astăzi un dezvoltator imobiliar de proiecte mixte, având 393 de centre comerciale în întreaga lume. Immochan România a luat ființă în ianuarie 2012 și administrează un portofoliu de 23 de centre comerciale la nivel național.

Immochan a devenit Ceetrus . Încă din anul 2016, compania trece printr-o transformare majoră, iar acest nou nume reflectă evoluţia de la o companie de real estate, cu o tradiție de peste 40 de ani în retail, la un dezvoltator de proiecte cu funcţiuni mixte.

Deţinând 393 de centre comerciale în întreaga lume, Ceetrus a început să construiască, alături de parteneri şi de cetăţeni, spaţii pline de viaţă care integrează componenta de retail, rezidenţial, birouri şi proiecte de infrastructură.

Prin noua Viziune2030, aceea de a crea spaţii durabile, inteligente şi pline de viaţă, misiunea companiei este de a construi şi dezvolta legături sociale care vor anima oraşul de mâine.


 

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 11 februarie, 2019

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.