Ajutoarele lui Moș Crăciun se pregătesc să ofere sute de zâmbete și anul acesta copiilor nevoiași din Satu Mare

Ajutoarele lui Moș Crăciun se pregătesc să ofere sute de zâmbete și anul acesta copiilor nevoiași din Satu Mare

Ajutoarele lui Moș Crăciun se pregătesc să ofere sute de zâmbete și anul acesta copiilor nevoiași din Satu Mare

Proiectul „Ajutoarele lui Mos Craciun”, organizat de catre Asociatia “Apel la Actiune”, a ajuns anul acesta la cea de-a 3-a editie. Peste 300 de copii din familii nevoiase si Centre de Plasament din judetul Satu Mare i-au trimis deja Mosului scrisori ce cuprind lucruri la care viseaza de un an de zile.

Echipa asociatiei invita cu drag satmarenii sa se alature acestui proiect de suflet!

Craciunul inseamna bucuria de a oferi, iar organizatorii, alaturi de voluntarii si participantii acestui eveniment, au inteles acest lucru. Ajutoarele lui Mos Craciun isi propun sa aduca si anul acesta sute de zambete pe fetele micutilor din familii nevoiase si centrele de plasament din judetul nostru.

Al 3-lea an, ajutoarele de nadejde ale Mosului sunt Mihai Huzau, Renato Crismar, Anca Puscas, Alexandru Suta si Anisoara Ienasoiu, alaturi de o armata de satmareni inimosi care vor face tot posibilul sa indeplineasca dorintele copiilor. Primele doua editii, peste 1000 de persoane s-au alaturat proiectului si au oferit impreuna peste 700 de cadouri micutilor.

Prima parte a proiectului consta in indeplinirea dorintelor din scrisorile copiilor, iar a doua parte in donatii si sponsorizari care sa acopere nevoile materiale, de baza ale acestora. In 2018 au fost achizitionate o multime de bunuri,  precum centrale termice, mașini de spălat, obiecte de mobilier și a fost amenajata o cameră de studiu la una dintre casele de copii.

Donatiile pot fi stranse de luni pana vineri intre orele 14:00 si 20:00 si sambata intre 14:00 si 18:00 la Atelierul Mosului de la subsolul Hotelului Dana 2, din Piata Libertatii numarul 2, locul din care se pot ridica si scrisorile. Cadourile pot fi achizitionate, pregatite si ambalate pana in data de 9 decembrie, iar Mosul impreuna cu cei care doresc sa il insoteasca le vor darui copiilor in data de 20 – 22 decembrie.

Oricine doreste sa fie ajutorul lui Mos Craciun in iarna aceasta, este asteptat si rugat sa contacteze Asociatia “Apel la Actiune” la numarul de telefon 0755 814 892, adresa de email contact@apellaactiune.ro sau pe pagina de Facebook – Asociatia “Apel la Actiune”.

 

Președinte Asociația “Apel la Acțiune”,

Mihai Huzău

 

 

 

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 29 noiembrie, 2019

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.