Alte trei rețineri făcute de DNA Oradea în dosarul certificatelor false din Satu Mare

Procurorii DNA Oradea au mai făcut trei rețineri în cazul certificatelor false care au fost emise cu miile la un centru de vaccinare din Petea, județul Satu Mare.

0
26

Procurorii DNA Oradea au mai făcut trei rețineri în cazul certificatelor false care au fost emise cu miile la un centru de vaccinare din Petea, județul Satu Mare. Pe lângă asistenta medicală din Bihor, una din Satu Mare și doi registratori din Petea, anchetatorii anticorupție au mai trimis după gratii, pentru 24 de ore, alte trei persoane, printre care o asistentă medicală din cadrul DSP Satu Mare, acuzată de complicitate la luare de mită, fals intelectual și fals informatic.

Cele trei persoane reținute miercuri, 24 noiembrie, ar fi fi intermediat legătura dintre asistentele medicale și registratorii din centrul de vaccinare Petea implicați în eliberarea certificatelor false de vaccinare și cei interesați de obținerea acelor certificate false. Una dintre reținute este Patricia Diana Barta, asistent medical în cadrul Direcției de Sănătate Satu Mare.

Citiți continuarea pe bihorjust.ro, click aici

 

 

Comentarii Facebook