Black Weekend la Shopping City Satu Mare! Poți câștiga cele mai tari premii

Black Weekend la Shopping City Satu Mare! Poți câștiga cele mai tari premii

Black Weekend la Shopping City Satu Mare! Poți câștiga cele mai tari premii

Ultimul weekend din luna noiembrie aduce cele mai mari reduceri din an și zeci de premii instant care pot fi ale tale cu doar o simplă aruncătură de zar!

Ai timp un weekend întreg, 29 noiembrie – 1 decembrie, să vii la Shopping City Satu Mare să vânezi cele mai bune oferte de Black Friday și să te bucuri de cele mai tari premii.

Fie că îți dorești haine noi, cosmetice, accesorii sau încălțăminte, brandurile tale preferate ți-au pregătit reduceri irezistibile pentru ca tu să-ți cumperi tot ce ai visat la super prețuri. Vezi aici câteva dintre ofertele de care merită să profiți weekendul acesta!

Cum câștigi?

Faci cumpărături de minimum 200 de lei (pe maximum două bonuri fiscale)
Vii în aceeași zi cu bonurile la Info Point.
Îți încerci norocul, aruncând un zar supradimensionat și câștigi unul dintre cele peste 500 de premii* pe care le-am pregătit special pentru tine. Poți pleca acasă cu un voucher de cumpărături, un pachet-cadou, o brățară din argint și multe altele.

Magazine participante: Carrefour, Meron, Esența Plant, Unique, Ginette, Fashion Avenue Paris, Kinder Corner, Roza Oro, Beauty Shop, Magic World by Festiland, SMYK, Dabo Doner.

*Premiile se oferă în limita stocului disponibil.

Hai și tu în weekend la Shopping City Satu Mare! Tu te răsfeți cu ultimele și cele mai mari reduceri de Black Friday, noi te răsplătim cu premii wow.

 

 

 

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 29 noiembrie, 2019

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.