FOTO. Imagini din interiorul cinematografelor MULTIPLEXX. In curand si la Satu Mare

FOTO. Imagini din interiorul cinematografelor MULTIPLEXX. In curand si la Satu Mare

FOTO. Imagini din interiorul cinematografelor MULTIPLEXX. In curand si la Satu Mare

Lanțul de cinematografe austric, Cineplexx, extins foarte rapid în zona Balcanilor, va intra și în România, iar primul mall care va beneficia de serviciile Cineplexx este Shopping City Satu Mare.
Operatorul austriac de cinematografe a fost inclus deja pe lista NEPI a chiriașilor care vor ocupa spații în Shopping City Satu Mare.
Cineplexx a fost înființat în 1993, în Viena, fiind parte a companiei de film Constantin Film Holding GmbH. Cineplexx s-a extins rapid spre Europa de Sud-Est în 2009.
Cineplexx are 50 de cinematografe, dintre care 44 multiplex, cu aproximativ 300 de săli. Cu circa 1.500 de angajați, compania a avut anul trecut vânzări de 140 milioane euro și aproximativ 12 milioane de vizitatori.
Satu Mare se afla intre primele locuri la rata de ocupare a cinematografelor, acest lucru avand legatura si cu faptul ca singurul cinema din Satu Mare are o capacitate foarte mica.
Conform profit.ro , orașele cu cel mai ridicat grad de utilizare a infrastructurii cinematografice existente sunt Iași (1,53 spectatori/loc/zi), Bistrița (1,44 spectatori/loc/zi) și Satu Mare (1,4 spectatori/zi), urmate de Oradea (1,18 spectatori/loc/zi) și Sibiu (1,15 spectatori/loc/zi).
In galeria foto de mai jos va aratam cateva imagini cu cinematografele Cineplexx de pe toate meleagurile , asteptand cu nerabdare deschiderea Multiplexx Satu Mare .

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 07 decembrie, 2018

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.