Concert de colinde și târg de decorațiuni de Crăciun, organizate de Fundația Down la Castelul din Carei

Marți, 3 decembrie 2019, de la ora 17.00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi a avut loc un Concert de Colinde, în organizarea Fundației Down Carei.

În deschiderea evenimentului au luat cuvântul Adrian Ștefănuți, referent în cadrul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” și Hargitay Erzsébet, președintele Fundației Down, care a prezentat programul serii.

În cadrul manifestării tinerii fundației au prezentat un program de colinde și cântece de Crăciun, sub îndrumarea doamnei Kovács Márta, membrii formației de muzică veche Carmina Renascentia au interpretat mai multe melodii specifice secolelor XV-XVI, corul bisericii reformate, Pro Ecclesia a susținut un scurt recital de cântece de Crăciun, iar elevii Bertus Dávid, Kocsis Anett, Rolland Dragos au recitat o poezie despre Crăciun, care aparține poetului Ady Endre.

După concert, publicul prezent a putut vizita și târgul de Crăciun cu produsele realizate în centrul de zi cu terapie ocupațională a fundației. Expoziția cu produse de Crăciun mai poate fi vizitată și miercuri, 4 decembrie 2019, la Castel, între orele 10 – 16.

Concertul s-a desfășurat în cadrul Festivalului Magia Crăciunului, fiind chiar primul eveniment din programul acestuia.

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 04 decembrie, 2019

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.