Lidl inaugurează primul său magazin din localitatea Negrești-Oaș

Lidl inaugurează primul său magazin din localitatea Negrești-Oaș

Lidl inaugurează primul său magazin din localitatea Negrești-Oaș

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea unui nou magazin în Negrești-Oaș, județul Satu-Mare, pe data de 5 decembrie. Noua unitate este situată pe Strada Victoriei, Nr. 142-146.

Primul magazin Lidl din Negrești-Oaș are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 m² și pune la dispoziția clienților 110 locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00 și duminica între 8:00 și 20:00. Odată cu deschiderea acestui magazin, se vor crea peste 20 de locuri de muncă noi în localitate.

În linie cu strategia sa de sustenabilitate, Lidl își dezvoltă rețeaua de magazine adoptând soluții pentru reducerea impactului asupra mediului înconjurător. Astfel, prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcţiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. În magazinul din localitatea Negrești-Oaș sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Deschiderea noului magazin îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Inaugurarea continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl reușește să respecte această misiune investind constant în sustenabilitate, la baza acțiunilor companiei stând eficiența și demersurile de dezvoltare durabilă. În plus, Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

Despre Lidl

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care peste 6.500 în România, unde retailer-ul german are deschise 250 de magazine și 5 centre logistice. Dinamismul din activitățile de zi cu zi, rezultatele durabile și corectitudinea în cooperarea profesională construiesc mediul de lucru pentru Lidl ca angajator, peste tot pe Glob.  

 

 

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 04 decembrie, 2019

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.