Contrabandiştii au abandonat ţigările şi au fugit în Ucraina

Contrabandiştii au abandonat ţigările şi au fugit în Ucraina

Contrabandiştii au abandonat ţigările şi au fugit în Ucraina

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Negrești Oaș au desfășurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 03.00, colegii noștri au observat, pe direcția localității Cămârzana, jud. Satu Mare, mai multe persoane care au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România, transportând colete voluminoase.
Imediat, Polițiștii de frontieră împreună cu câinele de patrulare – intervenție POF au acționat pentru reținerea persoanelor, însă acestea nu s-au supus somațiilor legale prin voce, au abandonat coletele și au fugit pe teritoriul statului vecin.
În cel mai scurt timp, au fost informate despre eveniment autoritățile de frontieră ucrainene, în vederea cercetării în comun a zonei şi a cazului.
La fața locului au fost descoperite opt colete cu țigări, care au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 6.189 pachete cu țigări, de proveniență extracomunitară.
Țigările, în valoare de 72.411 lei, au fost ridicate în vederea confiscării.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere ilegală a frontierei de stat, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 29 iunie, 2020

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.