Două persoane din Carei sunt cercetate de polițiști după ce ar fi blocat un autoturism în trafic, amenințând femeia de la volan și avariind autoturismul

La data de 12 iunie a.c., în jurul orelor 22.00, polițiștii sătmăreni au fost sesizați despre faptul că, pe o stradă a municipiului Carei

0
105

La data de 12 iunie a.c., în jurul orelor 22.00, polițiștii sătmăreni au fost sesizați despre faptul că, pe o stradă a municipiului Carei, ar fi avut loc un eveniment de tulburare a ordinii și liniștii publice.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că o femeie de 37 de ani, din Ardud, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, avându-l ca pasager pe fiul ei, de 14 ani, ar fi fost blocată în trafic de către două persoane, care ar fi amenințat-o și i-ar fi provocat avarii autoturismului.

Cele două persoane au fost identificate de către polițiști, fiind vorba despre un tânăr de 19 ani și o femeie de 25 de ani, ambii domiciliați în municipiul Carei.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

 

Comentarii Facebook